Jobbsafari är en del avschibsted logo

Köksbiträde/Service sökes till Piteå!

Zynca AB · Piteå · Ansök senast 21 okt.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Zynca söker i samarbete med vår kund dig som vill arbeta i restaurang som Köksbiträde.

Zynca: Vi är Sveriges digitala Jobbförmedling! Zyncas digitala plattform kopplar samman arbetsgivare med arbetssökande. Allt på en och samma plats!​

Vi söker dig som redan är eller vill bli köksbiträde och ta plats i ett kök på en Restaurang kedja för att tillaga Sveriges bästa hamburgare. Du älskar mat och förstår vikten av kvalitet och mathantverk. Som köksbiträde hos oss kommer du jobba i ett högt tempo och därför är det extra viktigt att du förstår att kommunikation är avgörande för ett smidigt och roligt teamwork. Ditt CV är inte lika viktigt som din vilja att jobba och utvecklas tillsammans med oss – kunskapen har vi redan och vi lär gärna ut den.

Vi älskar streetfood, craft beer, skate, kläder och musik (hiphop). Och vi älskar attityd. Hos oss får gästerna prisbelönta hamburgare, ett enormt veganskt utbud och en restaurangupplevelse som är modern, ung och fylld med good vibes.

Vi är ett ungt och snabbtväxande företag som grundades i Luleå, Sverige, år 2016. Idag finns det över 50 restauranger runt om i hela Sverige och det är dags att ta över Norge, Finland och New York.

________________________________________________________________________

Är du berättigat nystartsjobb från arbetsförmedlingen är detta meriterande. Berätta det gärna när du skicka din ansökan.

Låter detta som dig? Tveka inte, du är varmt välkommen att skicka in dig ansökan med ett CV och en bild till michelle@zynca.se och märk din ansökan med köksbiträde.

Vi kommer att kontakta de kandidater som är aktuella för nästa steg.

Vi ser fram emot att höra från dig.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Zynca AB

Placering

Piteå

Kontaktperson

Zynca AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons