Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kock/kokerska på förskolan Framtiden

Förskola och Kyrka · Vaggeryd · Ansök senast 17 apr. (23 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Kock/kokerska på förskolan Framtiden

Vill du arbeta i ett team med engagerad personal där du får arbeta självständigt och med möjlighet att påverka ditt arbete? Vill du laga mat från grunden och själv bestämma vad du ska laga? Då är detta ett arbete för Dig att söka!

Välkommen till oss

Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och utveckla förskolan Framtiden. Du har ett stort intresse och engagemang för matlagning. Du är driftig, tar egna initiativ och vill utveckla måltiderna. Du är flexibel och ser möjligheter i stället för hinder.

Kvalifikationer

Du har examen från gymnasieskolans hotell- och restaurangutbildning eller motsvarande formell kompetens alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har ett positivt och engagerande förhållningssätt, en god samarbetsförmåga och vi ser gärna att du delar vår kristna värdegrund.

Om oss

Vi är en fristående förskola med kristen profil som drivs av Skillingaryds Missionsförsamling. Vi har två avdelningar med ett barnantal på oftast 32 barn. Hos oss finns ett positivt och inkluderande lugnt arbetsklimat och vi har roligt tillsammans. Fördelen med att arbeta på en enskild förskola är att man har stora möjligheter att påverka arbetets innehåll.

Tjänsten är på 75% och det ingår vissa timmar i barngrupp. Vid intresse kan tjänsten ökas med 25% i städ. Det är en anställning tillsvidare med sex månaders provanställning.

Vi tillämpar fortlöpande rekrytering så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag dock senast 17 april.

Varmt välkommen med Din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Förskola och Kyrka

Placering

Vaggeryd

Kontaktperson

Skillingaryds Missionsförsamling

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen