Kockar till vikariebanken

Trelleborgs Kommun · Trelleborg

·

Ansök senast 10 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Måltidsavdelningen i Trelleborgs kommun tillagar 8000 lunchportioner dagligen till våra matgäster och däremellan frukost, mellanmål och middag. Vårt mål är att våra matgäster som är barn i förskola och elever i grundskola och gymnasieskola ska bli nöjda, mätta, tycka om vår mat och att öka valmöjligheten för våra

matgäster. Vi tillagar så mycket som möjligt från grunden och utvecklar vår tillagningskonst och kreativitet kontinuerligt. Kommunikation och dialog med våra matgäster och kunder är en framgångsfaktor och viktigt för oss.

Måltidsavdelningen i Trelleborgs kommun söker nu dig som vill arbeta som vikarie i våra kök.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår tillagning samt alla de i övrigt förekommande arbetsuppgifterna i ett storkök eller i ett mindre förskolekök, såsom tex tillagning av specialkost och dokumentation av egenkontroll. Vi förväntar oss att du aktivt arbetar mot våra uppsatta mål och bidrar till god arbetsmiljö och kommunikation och dialog med våra matgäster och kunder. Inom måltidsservice arbetar vi vardagar som helgdagar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad kock och eller har förvärvat kunskap och erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du kan också vara ekonomibiträde och vi ser väldigt gärna att du kan lite måltidspedagogik. Förutom att laga god och näringsriktig mat ska du även ha goda kunskaper om specialkoster samt kunna utföra de administrativa uppgifterna. Som person är du serviceinriktad, bidrar till en god arbetsmiljö, visar stort intresse för våra matgäster och ditt yrke och är ansvarstagande.

Arbetstid/varaktighet
Genom vikariebanken kan du arbeta på både korta vikariat till länge vikariat upp till 3 månader.

Tillträde
Vi önskar att du kommer och presenterar dig 14 oktober 7.30-8.30 på Henry Dunkersgata 1. Var vänlig medtag utdrag ur belastningsregistret.

Kontaktperson
Stina Salmonsson stina.salmonsson@trelleborg.se

Sista ansökningsdag
Vi vill gärna ha din intresseanmälan senast 2020-10-10.

Välkommen att göra din intresseanmälan via Vikariebanken
(skicka ej via brev eller e-post)

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Trelleborgs Kommun

Placering

Trelleborg