Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kock

Värmdö Kommun · Värmdö · Ansök senast 4 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Välkommen till en unik plats
nära både havet och staden. Värmdö är en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med något av det mest värde-fulla som finns - att bidra till våra barns utveckling. Skolan vill ligga i framkant i utveckl-ing och alla våra undervisningsrum är moderna och utrustade med digital teknik.

Med respekt - glädje - delaktighet arbetar vi med våra fokusområden att höja läsför-mågan och studiekultur. Du kommer att få ett fantastiskt arbete med frihet under an-svar, möten med elever, föräldrar och professionella kollegor.

I rollen
som kock kommer du tillsammans med de andra kockarna och måltidsbiträdena, arbeta för att den mat som serveras håller en hög kvalitet utifrån livsmedelsverkets rikt-linjer "Bra mat i förskolan/ skolan". Du ska själv kunna ansvara för att laga mat till sko-lans elever. En fördel är om du även kan laga allergimat samt vegetarisk mat. Din roll är mycket viktig och du ingår i ett team med övriga som arbetar i skolköket.

Vi söker dig som
är utbildad kock, och ser gärna att du har erfarenhet av arbete som kock i skolkök med all sorts mat och även diet- och allergikost. Du ska kunna arbeta självständigt med egenkontroll i köket samt ha ett ekonomiskt tänkande för storhushåll. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift krävs samt viss IT-vana. Personliga egenskaper som eftersöks är en positiv inställning, samarbetsförmåga, flexibilitet, servicekänsla och förmåga att se helhetsperspektiv. Vi lägger stor vikt vid förmåga till samarbete med den övriga personalen.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Brunns skola
är en F-9 skola med ca 650 elever. Skolan ligger på Ingarö, 30 minuters bussresa från Slussen. Skolan arbetar offensivt med IKT, i år F - 3 med iPad och från 4 - 9 har alla elever en egen dator. Skolan har också en tydlig inriktning mot frilufts-liv/hälsa och kreativa uttryckssätt.

Köket på Brunns skola är ett tillagningskök med utvecklingsmöjligheter. I matsalen serveras frukost, lunch och mellanmål till skolans elever, personal samt barnen på Kottens förskola.

I Värmdö kommun
erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneav-drag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter
de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen
omfattar heltid och är en allmän visstidsanställning tom slutet av juli/början på augusti 2021. Tillträde den 1 mars 2021 eller enligt överenskommelse , provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan

Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på "sök tjänst" nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 4 januari 2021

Vill du veta mer
är du välkommen att via mail kontakta kökssamordnare Edita Trun-ciene, edita.trunciene@varmdo.se eller Marie Holm, biträdande rektor, marie.holm@varmdo.se. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Värmdö Kommun

Placering

Värmdö

Kontaktperson

Värmdö Kommun

08-57047000

Dela jobbannonsen

Anmäl annons