Kock

Valjeviken, Stift · Sölvesborg

·

Ansök senast 4 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Valjeviken är beläget i Sölvesborgs kommun i Blekinge och bedrivs i stiftelseform med Neuros länsförbund som huvudmän.

Vi är både folkhögskola, rehabiliteringsanläggning för personer med neurologiska sjukdomar/diagnoser samt vårdcentral. Totalt är vi ca 130 anställda.

På folkhögskolan har deltagarna möjlighet att bo på internat och vid behov få hjälp med stöd i undervisningen samt med omvårdnad och rehabilitering. Inom folkhögskolan finns personer med olika sorters diagnoser, neurologiska, intellektuella neuropsykiatriska diagnoser är de vanligaste, men andra diagnoser förekommer också. Vi har 150 kursdeltagare och ungefär 40 % av våra kursdeltagare på läsårskurser har någon typ av diagnos. De flesta med diagnos bor på vårt internat.

Patienter som kommer hit för rehabilitering kommer på remiss. Vi har avtal med olika regioner och vi har varje vecka ett antal rehabpatienter här. Under vissa tider på året har vi även många rekreationsgäster. För många med neurologiska diagnoser eller andra diagnoser kan rätt kost vara extra avgörande för diagnosens påverkan på individen.

Vi har också många kortkurser och konferenser under året. Många av dessa ligger på helger. Som kock jobbar man på ett rullande schema där var tredje helg ingår. Vanligtvis slutar man senast kl. 18 på kvällarna när man jobbar heldag eller eftermiddag. Undantag kan förekomma.

Anställningen är tills vidare. Vi tillämpar provanställning.

Om dig

Du är Kock som älskar matlagning.

Vi ser att du har dokumenterad utbildning, meriterande om du har några års yrkeserfarenhet likväl som utbildning i HACCP (egenkontroll av livsmedelsproduktion).

Du har kunskaper om näringsriktig mat, specialkost och egenkontroller.

Som person är du en idérik och kreativ matlagare. Du är lyhörd för kursdeltagares och gästers önskemål och du lagar gärna mat på säsongsråvaror.

Du har förmågan att planera ditt arbete väl och att arbeta självständigt, du ser möjligheter istället för svårigheter, är social, stresstålig, noggrann och flexibel.

Ett professionellt bemötande av kursdeltagare, gäster och kollegor är en förutsättning.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, ditt ansvarstagande och din förmåga att krydda upp tillvaron.

Vi erbjuder en fantastisk arbetsmiljö, gott kamratskap och en till största delen dagtidsförlagd tjänst.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Valjeviken, Stift

Placering

Sölvesborg

Kontaktperson

Stift Valjeviken

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Kock i din ansökan