Kock till Thamstorp Nytida i Grästorp

Nytida · Grästorp

·

Ansök senast 13 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Som kock på Thamstorp har du tillsammans med vår nuvarande kock ett tillagningsansvar för mat åt ca. 30 personer. Du ansvarar för att ordna frukost, lunch, kvällsmat samt förbereda kvällsfika. För oss är det viktigt att våra boende får en näringsrik och hälsosam kost och all mat tillagas från grunden. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Välkommen att söka tjänsten senast 13 december 2020.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:
  • Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Coachande och stöttande chefer nära dig
  • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Vi har även kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag samt skobidrag för omsorgspersonalen.

Om rollen

Du ansvarar för matlagning, planerar matsedel, beställer varor och ansvarar för att den egna budgeten hålls. Vidare vill vi att du ska klara av att hantera olika specialkost, servering och varmhållning samt diskning och städning av köket. Det är viktigt att du kan hantera livsmedel på rätt sätt samt ha vetskap om och följa lagar och riktlinjer, nationella som lokala. Du är insatt i egenkontroll och har erfarenhet och kunskap om egenkontrollarbete. Vi söker personal som har erfarenhet av arbete i kökets alla delar och som inte är främmande för att se hela köket som sin arbetsplats. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Främst söker vi en person med förmåga att bemöta människor på ett respektfullt sätt och som är glad och utåtriktad samt ser det som en självklarhet att vid behov låta våra boende vara delaktiga i köket. Arbetstiden består av schemalagd dagtid och varannan helg.

Om Thamstorp

Thamstorp Nytida är ett HVB (hem för vård och boende). Vi välkomnar män och kvinnor över 18 år med psykiska funktionshinder, även i kombination med missbruk. Vi jobbar mot långsiktiga mål med fokus på att stärka det friska.

Din erfarenhet och kunskap

Vi ser att du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och tycker om att arbeta tillsammans med såväl kollegor som boende. Vi önskar även att du är noggrann, flexibel och att du kan arbeta strukturerat samt organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi söker en person med kockutbildning och med vana från storhushåll, som även kan laga special- och vegetarisk/vegansk kost. I övrigt har du god datorvana samt goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

I rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du lever våra värderingar:

Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss.
Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.


Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande. OBS! Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Sista ansökningsdag: 2020-12-13
För mer information kontakta: Linda Sthålgren, enhetschef 0725 70 07 37

Facklig kontakt: Vision, Magnus Sällström, mobil: 0766 21 77 21, mail: vision@ambea.se
Kommunal: 010 442 90 32


Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju. Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nytida

Placering

Grästorp

Kontaktperson

Nytida AB

08 578 700 00