Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kock till Snack Mat & Bad, Visby

Snäck Camping · Gotland · Ansök senast 23 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Snack Mat & Bad ligger intill Snäck Camping vid Visbys norra gräns. Där genomförs nu förändringar mot en helt ny klimatsmart destination. Vi skapar en plats för att semestra med gott samvete inom Sverige. Vår destination sätter miljön i första rummet och kommer möta efterfrågan på bekvämt boende och fantastiska upplevelser i vackra omgivningar.

Kock med anställning från ca 10 juni-20 augusti. Men tiden är anpassningsbar.

Du som kock kommer få jobba med gotländska smaker och råvaror och med inspiration från ön och andra platser i världen. Du har vana från högt tempo och jobbar noggrant, strukturerat och med ett stort intresse.

Gå gärna in på snackmatbad.se för mer info

Vi vill gärna att du:

  • är flexibel och innovativ
  • har förmåga att samarbeta, ta ansvar och arbeta strukturera
  • är stresstålig och klarar av att leverera under väldigt högt tryck.
  • uppskattar gästkontakten som vårat öppna kök erbjuder
  • sprider positiv energi omkring dig
  • är snabb, noggrann och effektiv
  • kan och vill bjuda på dig själv


Det är viktigt att du som person är flexibel, kvalitetsmedveten, självgående och serviceinriktad.

Under de närmaste åren förvandlar vi området till ett resmål där flera alternativ på boende och en aktiv livsstil möts.

Här kommer miljömedvetna familjer och enskilda trivas under hela året. Hus, hotell och service utvecklas med det Gotländska rustika i högsta grad närvarande. Här kommer barn och ungdom hitta sysselsättning året runt på området, det gäller även för träning och välmående för vuxna.

Miljöengagemanget genomsyrar hela vårt projekt, våra byggnationer ECO-certifieras och utvecklingen av våra tjänster miljöcertifieras.

Hos oss sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten. För oss själva och våra gäster.

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder lokala och ekologiska råvaror så längt det går samt strävar efter att bli plastfria till förmån för det hållbara samhället.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Snäck Camping

Placering

Gotland

Kontaktperson

Snäck semesterboende AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons