Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kock till SkiStar Lodge Lindvallen

SKISTAR AKTIEBOLAG · Malung-Sälen · Ansök senast 30 sep.

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

SkiStar Lodge Experium är ett upplevelsehus som ligger mitt i Lindvallen. Här finns ett stort utbud restauranger och caféer. Bland våra aktiviteter finns ett stort äventyrsbad, inomhussurf, spa & relaxavdelning, bio och bowling. I vårt utbud av restauranger och caféer finns O ´Learys som är en klassisk sportrestaurang som lockar både stora och små, Waynes Coffee som är ett café med hemmakänsla och ett stort utbud av fika, Lodgebaren som går i klassisk lodgestil med fjällets största öppna spis och fantastisk utsikt över fjället samt vår familjevänliga italienska restaurang Sigillo.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare hos oss arbetar du med olika uppgifter beroende på vart i huset du arbetar. Vi har restauranger och caféer med olika typer av matlagning. Vi arbetar med allt från Á la carte till buffé, både lunch och kvällsservering. I dina arbetsuppgifter kommer du att planera och förbereda mat tillsammans med dina kollegor. Hos oss tar vi inga genvägar, all mat som lämnar våra kök skall vara en fröjd för både ögat och magen.

Din profil

Du har utbildning och arbetslivserfarenhet som kock. Du är engagerad, serviceinriktad, nyfiken och ansvarsfull. Du brinner för din uppgift och har ett stort intresse för matlagning. Du ser ordning och reda som en självklarhet i köket och har ett intresse för nyskapande och utveckling. Du är en lagspelare och gillar att sprida glädje runt om kring dig. Framför allt gillar du att ha många bollar i luften och ser gärna att det är mycket att göra på din arbetsplats.

Förkunskapskrav/utbildning

Utbildning och arbetslivserfarenhet som kock.

Meriterande

Arbetslivserfarenhet inom restaurang. Goda kunskaper i engelska.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SKISTAR AKTIEBOLAG

Placering

Malung-Sälen

Kontaktperson

SkiStar AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons