Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kock till Rosegarden Group AB

Rosegarden Chef AB · Värnamo · Ansök senast 30 apr. (62 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens Kock till Rosegarden Group i din ansökan

Kock till Rosegarden Group AB, Heltid/Deltid


Service är kärnan i vår affärsverksamhet. Kraven är därför högt ställda på vår personal. Vår framgång ligger i förmågan att samarbeta oavsett hur situationen ser ut. Därför är det viktigt att du är en lagspelare och kan hantera stressiga situationer.

Vi söker efter erfarna kockar med kunskap från restaurangkök som är villiga att lära sig det Asiatiska köket.


Vem är du?

Vi letar efter dig som precis som vi, har ett stort intresse för mat och dryck. Du är van vid ett högt tempo, arbetar bra självständigt samt i grupp med god överblick och ser snabbt när det behövs en hjälpande hand. Vi förutsätter att du brinner för service och förstår hur viktigt det är med ett lyckat restaurangbesök där DU är en del av upplevelsen. Vi vill erbjuda våra gäster en fantastik upplevelse i en levande och internationell miljö.


Rosegarden Chef AB ingår i Rosegarden Group, en restaurangkoncern som omfattar över 18 restaurangenheter runt om i Sverige. Vi har specialiserat oss på mat från Östasien. På kort tid har vi växt från några fåtal restauranger till över 18 enheter där tillväxttakten ständigt ökar. För rätt person finns det goda karriärmöjligheter.


Ni som känner Er utmanade är välkomna med Er ansökan redan idag. Glöm inte att det är viktigt med en komplett ansökan i form av CV och personligt brev med tillhörande foto.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Rosegarden Chef AB

Placering

Värnamo

Kontaktperson

Rosegarden Chef AB

Vid ansökan:Ange referens Kock till Rosegarden Group i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons