Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kock till Örtagårdens Kooperativa Förskola

Kock till Örtagårdens Kooperativa Förskola

Örtagårdens Kooperativa Förskola Ek Fören · Kungsbacka · Ansök senast 20 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du jobba som kock på förskola där du får komma med mycket egna idéer och initiativ?

Som kock hos oss på Örtagården har du ansvar för planering av matsedel, inköp av livsmedel samt tillagning av frukost, lunch och mellanmål. Du kommer även att ha ansvar för den budget som satts av styrelsen.

Vår målsättning är att ge våra barn en varierande, smakrik och rolig kost som är bakad och lagad från grunden med fokus på hållbarhet och miljö. Du inspireras av barnens egna önskemål, blandat med dina egna idéer och utvecklar dem till måltider som inbjuder till att vilja smaka och äta, både sådant som är nytt och sådant som är tryggt. Vill du ha en temavecka med mat från olika världsdelar? Eller en vecka med olika smaskiga soppor? Du får fria händer!

Eftersom delaktighet, gemenskap och samarbete är viktigt för oss, är du också med på våra arbetsplatsträffar och studiedagar. Barnets bästa är alltid i centrum, även för dig som kock och du kommer att vara i daglig kontakt med både barn och övrig personal.

Vad erbjuder vi dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning där arbetstiden är förlagd till dagtid. Här får du möjlighet att laga mat till ca 50 barn och 10 vuxna, fördelade på tre avdelningar.

Vem är du?

Vi söker nu en positiv och kreativ kock som vill vara delaktig i barnens utveckling både vad det gäller smakupplevelser och förutsättningar för en balanserad kost. Det är viktigt att du trivs med att jobba nära barnen och pedagogerna då du är en viktig del av verksamheten.

Kvalifikationer

- Kockutbildning eller annan relevant utbildning inom området

- Tidigare dokumenterad erfarenhet av kockyrket

- Goda kunskaper om allergener, specialkost, livsmedelshygien och hantering samt egenkontroll

Välkommen med din ansökan redan idag!

Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Rekrytering sker löpande. Anställning kräver utdrag ur belastningsregistret.

Tillträde 1 mars, enligt överenskommelse.

Om Örtagården

Vi har utbildade pedagoger, egen kock och rektor samt engagerade vårdnadshavare, som alla brinner för vår verksamhet. Örtagården drivs som ett föräldrakooperativ där vårdnadshavare i styrelsen är huvudman och ytterst ansvariga för verksamheten. Kooperativet grundades 1990 och är belägen i Västra Hammerö i Kungsbacka med ett fint läge nära till både centrum och natur samt med en gård som inbjuder till all slags lek.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Örtagårdens Kooperativa Förskola Ek Fören

Placering

Kungsbacka

Kontaktperson

Örtagårdens Kooperativa Förskola Ekonomisk Fören

Dela jobbannonsen

Anmäl annons