Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kock på Logen (sommarjobb)

Ästad Vingård AB · Varberg · Ansök senast 23 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kom och laga mat på en av Sveriges största vingårdar i sommar! Restaurang Logen söker nu en erfaren kock för heltidsarbete mellan juni och augusti.


OM TJÄNSTEN

Logen serverar en lantlig nordisk meny efter säsong. Förutom frukost serveras här vår vingårdslunch samt 4-rätters gårdsmeny på kvällen. Kökschef Caroline Salminen har skapat en härlig hemma-hos-känsla där både gäster och personal ska känna sig välkomna. Som sommarjobbade kock kommer du ingå i teamet med arbetspass både kväll och helg. Logen har öppet sju dagar i veckan och ligger på Ästad Vingård, cirka 25 minuter från Varberg och Falkenberg på västkusten.


OM DIG

Du är en glad och teamfokuserad person som troligtvis har 2-3 års erfarenhet som kock. Du är en lagspelare som både kan hålla ett högt detaljfokus och växla upp när det behövs.


FAKTA

  • Omfattning: Heltid, 100%
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, juni-aug
  • Start: 1 juni
  • Lön: Månads-, vecko- eller timlön enligt ö.k.

Eventuellt kommer du att behöva köra bil för att utföra enklare ärenden. Egen tillgång till bil är också en fördel eftersom det inte går någon lokaltrafik till Ästad Vingård.


OM ÄSTAD VINGÅRD

Ästad Vingård är en av Sveriges största vingårdar med ekologisk vinodling och egen vinproduktion. I huvudsak odlas druvan Solaris med fokus på mousserande vin. På gården finns 54 rum för övernattande gäster, samt konferensmöjligheter för 100+ deltagare. Här finns även Sinnenas Spa som inspirerats av de omgivande naturreservaten Åkulla bokskogar. Restaurangerna Logen och Smakbaren serverar allt från frukost till lunch, mellanrätter och middag. I anslutning till Ästad Vingård ligger även Restaurang ÄNG. Ästad Vingård är ett familjeägt företag i tredje generationen och ligger strax utanför Varberg.


SÖK TJÄNSTEN!

Sök tjänsten genom att fylla i formuläret via länken!

Frågor? Kontakta Ilir Sena, mat- och dryckeschef på Logen.

ilir@astadvingard.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ästad Vingård AB

Placering

Varberg

Kontaktperson

Ästad Vingård AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons