Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kock med kunskap och ambition

Strandhugget · Ängelholm · Ansök senast 7 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som är hungrig och sugen på utmaningar. Vi kräver hög ambitionsnivå, högt tempo och en obändig kärlek till god mat och fina råvaror. #jobbjustnu.

Du ska ha goda kunskaper i hygien, vara lugn och trygg, envis och hundra procent hederlig.

Du måste också ha lätt för att samarbeta, vi har inte utrymme för grinhögar eller gaphalsar med Ramsey-fasoner - och är du lättkränkt ska du inte jobba hos oss. Här spelar vi med öppna kort i båda riktningarna. Hos oss har vi kul när vi jobbar och vi jobbar mycket.

Du ska vara stresstålig och kunna köra långpannor utan knot, men vi ser också (nästan alltid) till att du får dina två lediga dagar i veckan.

Krogen har redan nu ett gott renommé, men vi satsar ännu högre. Det blir mycket jobb, men också en möjlighet att utvecklas och - om du är rätt person- sätta din personliga touch på maten.

Svenska är inget krav, men utan mycket goda kunskaper i engelska kommer det inte att fungera.

Vi vill förstås att våra kockar ska dela vår inställning till mat och hur man umgås på krog. Man måste kunna slänga prestigen för att ge gästen det han eller hon förväntar sig – det bästa, på vårt sätt. Strandhugget är Vejbystrands egen bykrog och drivs i familjen Holms regi.

#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Strandhugget

Placering

Ängelholm

Kontaktperson

Skånska Ord & Bord AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons