Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kock/ kallskänka sökes till vackra Trosa

Tre små rum · Trosa · Ansök senast 10 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Är du kock/ kallskänka och vill arbeta i en underbar miljö i vackra Trosa? Brinner du för hantverket och har en passion för mat? Då har vi möjligheten för dig här.

Tre Små Rum Kafé & Konditori söker en kock/kallskänka till vårt Kafé & Konditori. I rollen kommer du att tillsammans med teamet ansvara för matlagning, inköp och den dagliga driften. Du kommer att ha varierande arbetsdagar med högt tempo och många roliga kontaktytor.

Detta är en heltidstjänst med arbetstid främst vardagar med det kan även förekomma helgarbete.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom yrket, förslagsvis som kock och/ eller kallskänka. Du behärskar hantverket och likt oss har du stort fokus på hantverk och kvalité. Du behärskar svenska och/ eller engelska i skrift och tal.

För att passa som kock på Tre Små Rum Kafé & Konditori behöver du vara innovativ, nytänkande och ha passion för yrket. Vi söker en person som är positiv, service minded, strukturerad och välplanerad. Du bör även vara stresstålig och kunna arbeta i ett högt tempo. Vi tror även att du har förmågan att arbeta bra både i grupp och självständigt.

Tycker du att detta verkar intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan, sök tjänsten redan idag genom att maila till konditori@tresmarumitrosa.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jens Schill på 070-771 69 70.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tre små rum

Placering

Trosa

Dela jobbannonsen

Anmäl annons