Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kock i förskola, skola och äldreboende i Huddinge

Kock i förskola, skola och äldreboende i Huddinge

NGS Vikariepoolen · Huddinge · Ansök senast 28 feb. (30 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Motiveras du av att laga god och näringsrik mat till skolelever, förskolebarn och äldre, och söker ett flexibelt arbete? Vi på NGS Vikariepoolen söker kockar för arbete e på förskolor, skolor och äldreboenden i Huddinge vårterminen och sommaren 2023. Som anställd hos oss erbjuds du uppdrag som matchas mot dina val och kompetenser när du har möjlighet att arbeta. Du blir en del av ett team som värdesätter samarbete och som finns där om du har frågor eller funderingar inför, under eller efter ett uppdrag.  

Om jobbet
Som vikarierande kock har du en viktig roll för att verksamheten ska fungera väl när en ordinarie kock är frånvarande. Du ansvarar för att tillaga måltider av hög kvalitet och på ett säkert sätt, genomför egenkontroll, diskar samt håller kök och utrustning rena enligt gällande riktlinjer. I de större köken ingår du i ett team medan det är vanligt med ensamarbete på förskolor.


Om dig
Din kunskap, nyfikenhet och engagemang gör skillnad. För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du bra på att samarbeta och att organisera ditt eget arbete. Det är också viktigt att kunna se vad som behöver göras och ta initiativ.
Vi söker dig som har gått restaurang och livsmedelsprogrammet eller motsvarande kockutbildning och har erfarenhet av arbete som kock i skolkök, äldreboende eller förskolekök. Det är viktigt att du har goda kunskaper om säker livsmedelshantering enligt HACCP och är van att genomföra egenkontroll. Du har också mycket goda kunskaper om allergener och erfarenhet av att arbeta med de vanligast förekommande. Därutöver har du goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

För att arbeta i skola och förskola krävs ett godkänt utdrag ur belastningsregistret för arbete inom skola eller förskola. Utdraget ska vara utskrivet för mindre än ett år sedan. Mer information finns på www.polisen.se.

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NGS Vikariepoolen

Placering

Huddinge

Kontaktperson

Ngs Group AB

Dela jobbannonsen