Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kock i förskola och skola i Stockholm höstterminen 2022

Kock i förskola och skola i Stockholm höstterminen 2022

NGS Vikariepoolen · Stockholm · Ansök senast 4 dec.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du utbildad kock och söker vikariat i förskolekök och skolkök? Vi söker kockar för arbete på förskolor och skolor höstterminen 2022. 

Som vikarie ersätter du ordinarie personal vid frånvaro och bidrar till att verksamheten flyter på som vanligt. Arbetsuppgifterna är de sedvanliga i förskolekök, tillagning av lunchen inklusive specialkost, förbereda mellanmål, disk och städning. Du har ansvar för egenkontroll utifrån  arbetsplatsens program, samt håller kök och utrustning rena enligt gällande riktlinjer.

Som anställd hos oss får du introduktion, försäkringsskydd, kollektivavtal, handledning och fortbildning och vi på NGS Vikariepoolen finns alltid ett samtal bort om du har frågor och funderingar inför, under eller efter ditt arbetspass.

Kvalifikationer
-1–2 års erfarenhet av arbete i förskolekök, skolkök eller motsvarande storkök.
- Restaurang och storhushåll eller motsvarande utbildning. 
- Goda kunskaper om och erfarenhet av att tillaga special- och allergikost.
- Goda kunskaper om de riktlinjer som styr arbetet med livsmedel i förskolan.
- Du har förmåga att organisera och utföra ditt arbete självständigt, samt har lätta för att samarbeta och anpassa ditt arbete efter förskolans rutiner och behov.

För att arbeta i skola och förskola krävs ett godkänt utdrag ur belastningsregistret för arbete inom skola eller förskola. Utdraget ska vara utskrivet för mindre än ett år sedan. Mer information finns på www.polisen.se.

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NGS Vikariepoolen

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Ngs Group AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons