Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kock för extra vid behov

ANNAS KÖK AB · Lund · Ansök senast 27 dec.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Annas Kök startade 2007 och är belägen på Miljögården i Lund som är känt för att vara Skånes vackraste inredningshus. Annas Kök och Miljögården är familjeföretaget som är måna om den personliga servicen och höga kvaliteten rakt igenom. Vi gillar att arbeta med närodlade säsongsråvaror och lagar all mat från grunden. Vi vurmar för det svenska och franska köket. Genom vår cateringverksamhet finns även möjligheten att få en kulinarisk resa i hemmiljön. Har du ett utpräglat trevligt och utåtriktat sätt med ett genuint intresse för mat och service? Är du noggrann, arbetar självständigt och även bra på att samarbeta i grupp? Då är du kanske rätt person till vårt härliga team!


Annas kök söker en kock som vill jobba runt jul och nyår och efter det vid behov. Intervjuer sker löpande.


Erfarenhet och gärna utbildning inom restaurangbranschen krävs då vi använder de finaste råvarorna och skapar allt från grunden. Du ska kunna arbeta i ett högt tempo men samtidigt vara noggrann och fokuserad på kvalitet. Ditt arbete ska vara viktigt för dig och ditt fokus ska vara på att sträva efter nöjda gäster. Vid gästbemötande ska du vara ödmjuk och alltid göra ditt bästa för att ge en bra service.

Arbetsuppgifter som ingår i kocktjänsten är exempelvis ; Förbereda råvaror till lunchen, stå i luckan och lägga upp mat, göra cateringbeställningar, städa köket och övriga uppgifter som ingår i köksarbete.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ANNAS KÖK AB

Placering

Lund

Kontaktperson

Annas Kök AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons