Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kock FC Gruppen

FÖRETAGSCATERING HÅKAN AXELSSON AKTIEBOLAG · Jönköping · Ansök senast 26 nov.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kock till FC Gruppen, Jönköping

#jobbjustnu


Dina arbetsuppgifter

Nu behöver vi förstärka vårt fantastiska team med ytterligare en kock till vår verksamhet på Elmia. Du har ett stort intresse för matlagning och van vid ett högt tempo. Vi jobbar både med lunchservering och catering under dagtid där vi lagar all mat från grunden både till vår lunchrestaurang, mässor och till catering.

Under kvällar och helger har vi även kundevent och cateringleveranser där köket på Elmia ansvarar för att leverera mat med god kvalitét. Du skall vara driven och målmedveten och alltid sätta gästen i första rum. Du har lätt för att samarbeta i team, där alla är lika viktiga.


Om dig

Du trivs med att arbeta i ett högt tempo tillsammans med kollegor som brinner för att göra matupplevelsen så bra som möjligt för gästen. Du är noggrann, effektiv och tar egna initiativ. Du har ett trevligt bemötande mot både kollegor och restaurangens gäster. Gymnasial utbildning och erfarenhet av arbete i kök är meriterande.


Övrigt


Anställningsvillkor

Arbetstider varierar på schema mellan vardagar dagtid, helger och kvällstid kan förekomma. Tillträde snarast.


Arbetsplats

Elmia, Jönköping



Om verksamheten

FC Gruppen är ett företag i Jönköping som idag driver 5 restauranger, ett konferenscenter, cateringsverksamhet, eventverksamhet, produktionsbolag och bryggeri. Verksamheten FC Gruppen bedriver på Elmia är catering, mässrestauranger, event och konferenser. Restaurang Elmia serverar dagens lunch samt middagar vid beställningar. Köket på Elmia är ett stort produktionskök där cateringverksamheten i företaget har sitt hjärta. Idag arbetar 30 heltidsanställda i FC Gruppen varav 7 anställda på Elmia.


Kontaktinformation:

Mikael Eriksson

mikael.eriksson@fcgruppen.se

070–8305415

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

FÖRETAGSCATERING HÅKAN AXELSSON AKTIEBOLAG

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Företagscatering Håkan Axelsson AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons