Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kma samordnare

JobBusters · Stockholm · Ansök senast 22 juni

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

Till vår kund söker vi nu efter en KMA Samordnare/Kvalitetshandläggare. Arbetet sker i nära samarbete med flera roller inom projektet/delprojekten, med datasamordning samt i samarbete med kvalitetsroller hos entreprenörer.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:
  • Delta i/genomföra kvalitetssäkring av entreprenörens kvalitetshandlingar såsom arbetsberedningar, kontrollplaner och egenkontroller.
  • Delta i/genomföra KMA-möten med entreprenörerna för att följa upp deras kvalitetsarbete och att de uppfyller projektets kvalitetskrav.
  • Granska entreprenörers projekt- och kvalitetsplan utifrån kvalitetskrav.
  • Fånga upp behov av nya och förändrade arbetssätt i projekten och lyfta dessa till kvalitetssamordnaren.
  • Informera projekten om nya och förändrade arbetssätt inom avdelningen och inom förvaltningen.
  • Andra aktuella kvalitetsrelaterade arbetsuppgifter som respektive projekt / entreprenad behöver hjälp med, som att hitta systematik inom olika områden.
  • Rapportera status på kvalitet till projektledare inför månads- och tertialrapportering.
Du rapporterar till biträdande Projektledare för Projektstöd.

Kvalifikationer
  • Du har minst 5 års erfarenhet som KMA Samordnare, för samordning av kvalitetsdokumentation inom anläggningsprojekt under de senaste 10 åren samt till besiktningar. Hänvisa till uppdrag i CV som verifierar kravuppfyllnad.
  • Du har minst 5 års erfarenhet av arbete med kvalitetsfrågor i anläggningsprojekt under de senaste 10 åren. Hänvisa till uppdrag i CV som verifierar kravuppfyllnad.
  • Du har erfarenhet av framtagning och/eller granskning av entreprenörs kvalitetsdokumentation såsom kontrollplaner, egenkontroller/checklistor. Hänvisa till uppdrag i CV som verifierar kravuppfyllnad.
  • Du har erfarenhet av kvalitetsarbete från minst ett komplext miljardprojekt. Hänvisa till uppdrag i CV som verifierar kravuppfyllnad.
  • Du är flytande i svenska, i såväl tal som skrift.
  • Meriterande om du har dokumenterad utbildning inom ISO9001. Hänvisa till uppdrag i CV som verifierar kravuppfyllnad.
  • Meriterande om du har dokumenterad utbildning AB04 / ABT06 / AMA MER. Hänvisa till uppdrag i CV som verifierar kravuppfyllnad.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som KMA Samordnare så ser vi att du är engagerad, samverkande och kommunikativ. Vidare så har du ett drivande, strukturerad, analytisk och noggrant arbetssätt.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start 2023-06-14 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2024-06-09 med möjlighet till förlängning på 1+1+1 år. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund i Stockholm. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 2023-06-07.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

JobBusters

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Johanna Johansson

johanna.johansson@jobbusters.se076 719 66 61

Dela jobbannonsen

Anmäl annons