Jobbsafari är en del avschibsted logo

KMA-chef

Hökerum Bygg AB · Ulricehamn · Ansök senast 31 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

KMA-CHEF (KVALITET, MILJÖ - OCH ARBETSMILJÖCHEF)

I rollen som KMA-chef har du det övergripande ansvaret för att leda, planera och styra arbetet med Miljö/Kvalitet/Arbetsmiljö på Hökerum Bygg. Du är den som får uppdraget och helhetsansvaret för att starta upp rollen i bolaget utefter vår befattningsbeskrivnings ramar. Du förväntas utöva ett ledarskap utifrån Hökerum Byggs värderingar och värdegrund. Du ansvarar för att kontinuerligt utvärdera, förbättra och utmana våra arbetssätt, metoder och rutiner kring området kvalitet, miljö och arbetsmiljö i bolaget. Du rapporterar till HR-chef.

Om rollen

Rollen har en viktig stödjande och drivande funktion att leda, kommunicera och ge stöd i kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor. Du kommer att strukturera och organisera det systematiska arbetsmiljöarbetet för hela bolaget samt säkerställa att vi arbetar efter våra rutiner, mallar och avtal. Du arbetar operativt med arbetsmiljöfrågor på våra byggarbetsplatser, genom internrevisioner samt ansvarar för att vi ständigt arbetar med säkerhet och kvalitet. En viktig del är ständiga förbättringar och struktur på våra arbetsplatser. Stort fokus på digitalisering och att hitta verktyg för att underlätta KMA arbetet, görs tillsammans med vår IT-ansvarig. Att hitta och implementera nya affärskoncept/certifieringar inom området är en viktig del i arbetet och du ansvar för omvärldsbevakning för lagar och avtal inom arbetsmiljöfrågor. Du leder även ackordsförhandlingar och ansvarar för att uppdatera verksamhetsöverenskommelse mellan parterna (VÖK). Rollen är även ansvarig för bolagets produktråd.

Om dig

Du är högskoleingenjör inom bygg eller annan jämförbar ingenjörsutbildning eller så har du motsvarande kunskaper genom din arbetslivserfarenhet från liknande befattningar.

För att trivas i rollen är du en lagspelare, strategisk, ledande, lösningsfokuserad, noggrann och analyserande. Du är strukturerad, har ett stort fokus på planering och samordning. Kunskap och erfarenhet inom Sunda Hus/Basta/Miljöbyggnadssilver/Svanen samt expertkunskaper inom fukt är meriterande.

Övrigt

Tjänsten innebär 1-2 resdagar per vecka eftersom du kommer att vara operativ i ditt arbete på våra projekt i södra och mellersta.

Kontaktuppgifter

Har du frågor angående tjänsten alt. vill ansöka direkt så skickar du in ett personligt brev samt CV/Meritförteckning till:

anneli.olausson@hokerumbygg.se

Sista ansökningsdag för tjänsten är den 31 augusti 2021.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hökerum Bygg AB

Placering

Ulricehamn

Kontaktperson

Hökerum Bygg AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons