Jobbsafari är en del avschibsted logo

Klubbchef

Södertörns Simsällskap · Huddinge · Ansök senast 7 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Södertörns Simsällskap är en av Sveriges största klubbar med närmare 3000 medlemmar och har under flera decennier utvecklat simmare till landslagssimmare. Södertörns Simsällskap grundades år 1967 och verkar i 2 kommuner med verksamhet i Torvalla-, Huddinge-, Skogås -samt i Vårby simhall där Södertörn även står för driften av hallen. Klubben bedriver såväl simskola som tävlingssimning, från nybörjare till bäst i världen.

Föreningen har under våren inlett en förändrings- och förbättringsprocess av vår verksamhet, för att leva upp till klubbens verksamhetsidé att vara en Modern - Framgångsrik – Förtroendegivande och Utvecklande förening som bygger verksamheten på den Svenska Simlinjen. Detta innebär att vi har gjort förbättringar och förändringar i såväl i organisationen som gruppstrukturen samt ett omfattande värdegrundsarbete där styrelse, anställda och ideella har ingått i arbetet. Dessa förändringar anseende organisation och grupper kommer att gälla från hösten 2021, medan den gemensamt fastställda värdegrunden gäller från nu!”

Om Tjänsten:

Som Klubbchef är ditt uppdrag att fortsätta arbetet att skapa en stark och professionell verksamhet. Klubbchefen ansvarar för utveckling av Södertörns Simsällskap utifrån föreningens värdegrund, mål och fastställda strategier och kommer att arbeta i de hallar och kommuner där föreningen bedriver verksamhet.

Klubbchefen ansvarar för föreningens ekonomi, varumärke och idrottsliga utveckling. I rollen ingår bland annat kontakter med allt från kommuner, RF Svenska simförbundet till föräldrar och enskilda simmare. I rollen ingår personalansvar.

Erfarenhet och kunskap

Du har en utbildning från Sports Management eller liknande och har arbetet minst 6 år i ledande befattning. Då du är en sammanhållande och prestigelös lagledare för ditt team av engagerade medarbetare samt för simmare, tränare, föräldrar och övriga intressenter, ställer det extra stora krav på din personlighet och förmåga att kommunicera och skapa förtroende i olika sammanhang. Du ser ett coachande ledarskap som självklart och skapar, genom ditt agerande, en organisation som präglas av engagemang, inkludering och arbetsglädje.


Verksamheten i Södertörns Simsällskap bedrivs till stor del på kvällar och helger, och arbete på obekväma arbetstider förekommer. Södertörns strävar efter att vara en hållbar föreningen och vill att våra anställda ska ha balans i livet.

Vid anställning samt 1 gång per år begär vi utdrag belastningsregistret.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Södertörns Simsällskap

Placering

Huddinge

Kontaktperson

Södertörns Simsällskap

Dela jobbannonsen

Anmäl annons