Jobbsafari är en del avschibsted logo

Klinikveterinär

Södermalms Veterinärklinik AB · Stockholm · Ansök senast 31 dec.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Vi söker en veterinär med ett par års erfarenhet som smådjursveterinär. Det finns möjlighet att påverka ditt arbete utifrån dina intresseområden med ett varierat arbete på både poliklinik och operation. Brinner du för tandvård är detta ett stort plus.


Som person är du ambitiös, flexibel och utåtriktad. Du ska ha lätt för att vara social och samarbeta. För oss är det viktigt att du är trygg och självgående inom ditt ämnesområde. Vi värdesätter fortbildning.


Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö med hjälpsamma, engagerade kollegor i nya, ljusa lokaler centralt i Stockholm. Vi är utrustade med operationsrum, tandrum, direkt digital röntgen, idexx-labb och ultraljudsmaskin från GE. Vi vill säkerställa en kvalitativ vård med hög kompetens och god djurägarkommunikation. På kliniken utför vi avancerad mjukdelskirurgi, ortopediska ingrepp, tandbehandlingar, medicinska utredningar och friskvård.


Intervjuer kommer ske löpande under rekryteringsprocessen. Tillträde och tjänstgöringsgrad kan diskuteras, 80% är önskvärt. Tjänsten är tillsvidare, provanställning tillämpas. Arbetstiden är endast vardagar.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Södermalms Veterinärklinik AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Södermalms Veterinärklinik AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons