Jobbsafari är en del avschibsted logo

Klinikansvarig till Norrtälje

Distriktstandvården Sverige AB · Norrtälje · Ansök senast 15 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

VILL DU JOBBA SOM KLINIKANSVARIG?

Stockholms ledande tandvårdskedja söker en klinikansvarig till vår nyöppnade klinik i Norrtälje. Vi söker efter en utbildad tandläkare som uppskattar variation i arbetet. Tjänsten innefattar dels kliniskt arbete och även huvudsakliga ansvaret inom bland annat personal, administration och ekonomi. Du är intresserad av verksamhetsutveckling och anser att du har de kvalifikationer som krävs för att driva en klinik. Tjänsten är på del- eller heltid beroende på vad som passar båda parter. Välkommen med din ansökan!

DRIV OCH GEMENSKAP

Vi söker dig som är en starkt engagerad kliniker med den personliga egenskapen att vara mål- och resultatorienterad. Denna egenskap har du förmåga att i positiv anda förmedla till dina medarbetare. Du är trygg i din yrkesroll och tenderar att inspirera och motivera människor du möter.

Ditt ledarskap präglas av öppenhet, struktur och närvaro i personalgruppen. Du har god människokännedom och du har som målsättning att skapa ett bra arbetsklimat som genererar en hög professionalism mot patienter och en god stämning i fikarummet.

Din kommunikation är tydlig och ödmjuk på samma gång. Du är duktig på att lyssna men även på att dela med din av dina kunskaper och utveckla andra. Din ambition är att skapa en arbetsplats där alla trivs och känner sig delaktiga i verksamhetens tillväxt.

Meriterande är om du har tidigare välrenommerade erfarenheter av chefs- och ledarskap. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi har även möjlighet att erbjuda dig ett utbildningskoncept som inkluderar en mentor och ledarskapsutbildning.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som klinikansvarig leder du klinikens strategiska utveckling och bistår personalen i odontologiska frågor i den kliniska vardagen. Du kommer i den operativa driften av kliniken arbeta tillsammans med assisterande klinikansvarig och i det strategiska arbetet i nära samarbete med Distriktstandvårdens ledningsgrupp. Som klinikansvarig har du ett övergripande ansvar för klinikens patientverksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. Tjänsten inkluderar även arbete inom yrkesprofessionen.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.

Tillträde efter överenskommelse.

Lön efter överenskommelse.

VAD VI ERBJUDER

Du får en trygg anställning med goda arbets- och lönevillkor, en av marknadens bästa pensionsavsättningar samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.

DIN NYA ARBETSPLATS

Välkommen till Distriktstandvårdens senaste tillskott i Norrtälje! Kliniken är toppmodern och går i enlighet med Distriktstandvårdens senaste interiörskoncept signerat arkitekt Peter Lundbergh. Här behandlar vi både barn och vuxna och erbjuder akut-, allmän- och estetisk tandvård. Patientklientelet och behandlingsbehovet är varierat vilket innebär att vi utför både enklare och mer avancerade behandlingar. Vi har ett gott samarbete med våra kliniker i Rimbo och Hallstavik.

OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN

Distriktstandvården är en privat tandvårdsaktör med 27 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms ledande tandvårdskedja.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Distriktstandvården Sverige AB

Placering

Norrtälje

Kontaktperson

Distriktstandvården Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons