Jobbsafari är en del avschibsted logo

klienttekniker MECM (SCCM) i göteborg

Randstad · Göteborg · Ansök senast 18 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Job description

Randstad Technologies letar nu efter en senior klienttekniker med erfarenhet från MECM (SCCM). Du kommer att arbeta som konsult hos en av våra kunder och ansvara för deras MECM miljö vilket innebär daglig drift och underhåll, paketering och distribution. Du kommer även att ansvara för klientplattformen vilket inkluderar design och underhåll (både mjuk och hårdvara).

Här arbetar man strukturerat enligt ITIL och i tätt samarbete med kollegor i klientteamet såväl som att man med sin expertis stöttar 1st- och 2nd lineteamen.

Till detta långsiktiga uppdrag kommer man att bli anställd av Randstad Technologies, vi kan inte använda oss av underleverantörer.

Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 

Responsibilities

Du kommer att ansvara för MECM-miljön och klientplattformen samt vara delaktig i projekt och bidra med input från klientgruppens perspektiv.

Working hours

Heltid, dagtid men viss beredskap kan förekomma.

Qualifications

För att kvalificera dig till tjänsten behöver du ha lång erfarenhet av MECM-drift på en djupare nivå som innefattar felsökning av loggar och deployment. Du behöver också ha mycket goda kunskaper kring både paketering (msi),

Du behöver tidigare ha arbetat med AD, GPO, Vcenter, Windows 10 och vara van att scripta (PowerShell), bland annat för att hantera WSUS.

Om du även har kunskaper inom print, Exchange och Azure är det ett stort plus.

Som person behöver du ha en god utvecklad social kompetens och trivas med att arbeta tillsammans med dina kollegor. Du behöver vara en proaktiv person som tar initiativ för att utveckla klientmiljön med både drift och säkerhet i fokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna roll.

Du behöver ha mycket god svenska i tal och skrift för att kvalificera för rollen då all kommunikation och dokumentation sker på svenska.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald 

Experience

Minst fem års erfarenhet från klientdrift.

Application

2021-01-18, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

About the company

Randstad Technologies är specialiserade inom kompetensområdet IT och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom IT-området. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons