Jobbsafari är en del avschibsted logo

Klasslärare årskurs 2 - Västbergaskolan

Klasslärare årskurs 2 - Västbergaskolan

Västbergaskolan AB · Stockholm · Ansök senast 30 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du jobba på en skola som har:


* god stämning med ett öppet och välkomnande klimat

* goda elevresultat

* max 25 elever i klasserna

* engagerad och duktig personal

* välfungerande elevhälsoarbete med tydliga rutiner

* inkluderande förhållningssätt

* gemensamma regler som skapar trygghet och studiero

* god ekonomi där vi prioriterar verksamheten

* friskvårdsbidrag på 3000 kr per år

* trevlig matsal med fantastisk mat lagad från grunden

Vi söker en skicklig, engagerad och positiv F-3-lärare till vårt lågstadium. Du som söker jobbet är utbildad F-3-lärare och innehar lärarlegitimation med behörighet i alla teoretiska ämnen upp till årskurs 3. Du är väl insatt i styrdokumenten och du arbetar systematiskt med planering, genomförande och uppföljning av arbetet med eleverna. Du är lyhörd för elevernas och verksamhetens behov och når goda resultat. Du är flexibel och lösningsorienterad och har lätt att anpassa dina arbetssätt till olika förutsättningar. Du är en god förebild för elever och personal och din värdegrund stämmer väl överens med Västbergaskolans. Du har god förmåga både till självständigt arbete och att samarbeta och kommunicera med elever, vårdnadshavare och personal på skolan. Du har goda kunskaper inom IKT och formativ bedömning. Du är en tydlig, positiv ledare som bygger på elevers och kollegors starka sidor för att främja utveckling. Du följer gemensamma överenskommelser och vill delta i Västbergaskolans spännande arbete.

Vi har höga förväntningar på dig och ditt engagemang och kan i gengäld lova dig ett spännande uppdrag i en mycket välfungerande skola med positiva, engagerade och skickliga pedagoger. Som lärare på Västbergaskolan kommer du att samarbeta med dina kollegor i ett årskursarbetslag, en avdelning. Avdelningen inrymmer skola och fritids i samma korridor. I arbetslaget arbetar lärare, fritidspedagoger, barnskötare och specialpedagog för att tillsammans ge alla elever möjligheter att utvecklas mot utbildningens mål. Arbetet innebär planering, genomförande och uppföljning av verksamheten, samverkan med fritidspedagoger och andra pedagoger i skolan.

Tjänsten innebär mentorskap och undervisning i alla teoretiska ämnen i årskurs F-3, med start i blivande åk 2. Du kommer att ha utvecklingssamtal, upprätta dokumentation, ha föräldrakontakt mm. Du arbetar systematiskt med planering, utvärdering och formativ bedömning som utgår ifrån elevernas behov. Du gör extra anpassningar för att alla elever ska lyckas i klassrummet och arbetar aktivt med att inkludera alla elever.


Tjänsten är ett vikariat med tillträde 10/8 2021.


Extern rekryteringshjälp undanbedes.



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Västbergaskolan AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Västbergaskolan AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons