Jobbsafari är en del avschibsted logo

Klasslärare åk 1

LUNDS WALDORFSKOLA · Lund · Ansök senast 15 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Lunds Waldorfskola ligger sedan 1978 i Hardeberga strax utanför Lund och nära tätorterna Södra Sandby och Dalby. Skolan drivs i stiftelseform och är icke vinstutdelande. I den gamla byskolan med tillhörande lärarbostad hittar du våra yngre elever, därefter passerar du paviljongen, fotbollsplanen, fritidsskogen. Nu är du nästan framme vid Säteriet, Hantverkshuset och Smedjan, där du hittar högstadieeleverna. Härifrån ser du ut över jordbrukslandskapet och om du har tur ser du ända bort till Öresundsbron.

Förutom en unik skolmiljö så har vi 200 fantastiska elever i klasserna F-9 och 50 lika fantastiska medarbetare, som alla tillsammans varje dag skapar en levande skola med glädje och kreativitet.

Vi utgår ifrån Lgr 22 i samklang med Waldorfpedagogikens kompletterande planeringsverktyg ”En väg till frihet”.

Vi söker dig som är behörig lärare för årskurserna 1-3 och som vill vara med och fortsätta utveckla Lunds Waldorfskola tillsammans med kollegor och ledning. Du kommer att arbeta i team med en lärarassistent vars uppdrag är att avlasta dig genom att utföra administrativa uppgifter. På så sätt ges du möjlighet att fokusera på ditt pedagogiska uppdrag.

I ditt uppdrag som klasslärare förväntas du bidra till en skola där alla elever har möjlighet att nå så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar.

Du har höga förväntningar och involverar eleverna i deras lärande och kan genom att tydliggöra mål och syftet med utbildningen motivera dem så att de når goda resultat i skolarbetet.

Hos dig får alla elever möjlighet att lyckas och visa sina kunskaper på flera olika sätt.

Du kommer att ingå i ett arbetslag med övriga lärare som undervisar årskurserna 1-5.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation med behörighet att undervisa åk 1-3. Vi förutsätter att du har intresse för waldorfpedagogik. Om du inte har en bakgrund inom waldorfskolan förväntar vi oss att du på sikt fördjupar dig i pedagogiken.

Personliga egenskaper

Du är tydlig i ditt ledarskap och har en god struktur i din undervisning. Du är en person som är lätt att samarbeta med, men som också kan fatta självständiga beslut i det dagliga arbetet. Du har god förmåga att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är engagerad, lösningsfokuserad utifrån givna förutsättningar och ser möjligheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet.

Då närmaste busshållsplats ligger ca 20 minuters promenad bort är det en fördel med tillgång till bil.

Vi inleder alla tillsvidareanställningar med 6 månader provanställning.

Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden. Så vänta inte utan sök nu!

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt med rekryterings- och mediaföretag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

LUNDS WALDORFSKOLA

Placering

Lund

Kontaktperson

Stift Lunds Waldorfskola

Dela jobbannonsen

Anmäl annons