Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kiosk Grönhag camping

Borgholms campingar · Borgholm · Ansök senast 31 maj

Deltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du tillbringa sommaren på en arbetsplats där vi arbetar med att ge våra gäster bästa möjliga service? Vi söker nu dig som vill jobba med människor och bidra till att ge våra gäster den bästa semestern. Är du handlingskraftig, strukturerad och kan leverera service med positiv inställning och energi, då är det här jobbet för dig!

Vi söker medarbetare till vår nybyggda kiosk på Grönhag camping. Här hittar gästerna det allra viktigaste för en dag på stranden. I kiosken kan man köpa allt från glass till enklare förtäring. Alla badsugna gäster kan även köpa badleksaker här.

I arbetet ingår allt från att ta betalt av gäst till städning av lokalen. Ni ansvarar för att kassan stämmer samt hanteringen av den. Ni ser till att det alltid finns varor framme samt tillagar enklare mat på beställning. Du kommer få svara på många frågor, både om våra anläggningar och om närområdet.

Därför söker vi nu dig som brinner för service och försäljning! Du skall vara produktiv, strukturerad och kunna fatta snabba beslut. Att lösa problem ser du som en utmaning. Har du dessa egenskaper så lovar vi att du kommer utvecklas hos oss, både på ett professionellt och ett personligt plan.

Arbetets varaktighet är vecka 25–32 med varierande arbetstid, olika tjänster med

60 - 100%, på rullande schema. Inga förkunskaper krävs, du får utbildning på plats. Du skall dock ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Meriterande är om du har erfarenhet från liknande arbete.

Vi erbjuder avtalsenliga löner enligt VISITA. Vi kan erbjuda boende i Borgholm.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Borgholms campingar

Placering

Borgholm

Kontaktperson

AB Kapelludden

Dela jobbannonsen

Anmäl annons