Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kickstarta din karriär inom försäljning eller affärsutveckling

Kickstarta din karriär inom försäljning eller affärsutveckling

Techtronic Industries Nordic ApS · · Ansök senast 28 juli

Heltid · Trainee

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du redo att lära dig hur du bygger upp och utvecklar långsiktiga och framgångsrika kundrelationer i praktiken? Har du ett intresse och ambition att växa både yrkesmässigt och personligt i ett internationellt företag med fart?

Se då till att färdigställa dina studier, bli graduate hos oss under 18–24 månader och få en konkurrenskraftig lön med möjlighet till bonus.

"Graduateprogrammet gav mig en stabil grund för min karriär, del branschspecifika kunskaper men framförallt generellt användbara färdigheter för yrkeslivet", säger Gustav, före detta graduate – numera Nordic Trade Product Manager.

Du kan se Gustavs karriärväg här: https://www.linkedin.com/in/gustav-olsson-7156aaa2/.

Få en skräddarsydd utbildning och ett internationellt nätverk
Även om du kommer att arbeta hos en av världens ledande leverantörer av högkvalitativa verktyg och tillbehör måste du inte vara en verktygsnörd.

Din graduate-ubildning handlar nämligen om så mycket mer än produktintresset, för här skapar vi bland annat framtidens ledare. Till att börja med kommer du att få gå olika kurser i produkt- och innovationsförståelse och därefter utbildar vi dig inom kundvård och affärsförståelse.

Kurserna går du tillsammans med dina graduate-kollegor från hela Europa, så att du får möjlighet att utöka ditt nätverk och delta i stora nationella och internationella evenemang. Vi följer din utveckling och tillsammans utforskar vi dina möjligheter att gå vidare inom företaget.

Börja som säljare på fältet...
För att bygga upp en gedigen erfarenhet med kunder och försäljning arbetar du under din graduate-period som fältsäljare. Här demonstrerar och säljer du hela MILWAUKEE®´s produktportfölj till våra slutkunder, vilket omfattar en mängd olika branscher såsom bygg, installation och tillverkande industri.

Du kan alltså se fram emot en vardag där du bygger starka relationer med nya människor i nya situationer varje dag. En viktig del av vårt DNA är att utveckla produkter efter våra kunders behov, både gällande arbetsmiljö och produktivitet. Att jobba i en arbetsmiljö utan farliga utsläpp är framtiden för vår bransch och våra användare.

Du kommer att:
  • utgå hemifrån och besöka kunder i din demobuss full av produkter
  • bygga utställningar och delta i demodagar, hantverksmässor och produktevenemang hos kunder inom t.ex. bygg, industri, VVS, elbranschen m.m.
  • lära av dina kollegor i teamet för en brant inlärning och ökad förståelse för hur du utvecklar kundernas verksamhet och lyfter din egen nivå.
  • få möjligheten att bygga en egen affärsplan för ditt ansvarsområde inom ett givet geografiskt område.

... och ta dig vidare i vår verksamhet
När du har skapat förståelse för kundernas vardag på plats är det bara dina egna förmågor och drömmar som sätter gränserna för din karriär hos oss. Med tiden kommer du t.ex. att kunna arbeta med försäljning, affärsutveckling, product management eller key account management.

"Att få resa och lära känna nya människor som man numera klassar som vänner för livet har varit en fantastisk upplevelse. Att dessutom få ta del av användbara erfarenheter och utvecklas som person gör det bara ännu bättre"

Ta en titt på Olle karriärväg här:
https://www.linkedin.com/in/olle-persson-14417015b/

Bli en del av en öppen och trivsam miljö
Du märker snabbt att förtroende och utveckling är några av våra viktigaste värden – här finns utrymme för att både agera och lära av dina misstag. För vi tror att vi blir starkare som ett lag om var och en vågar fatta egna beslut.

"Din yrkesmässiga och personliga utveckling upphör inte när du är färdig som graduate – för det är något vi bryr oss om när det gäller alla våra kollegor. Både som individer och som en del av högpresterande team", säger nordic HR manager Ruth Hansen.

De flesta av de tjänster vi kan erbjuda dig efter graduate-cykeln kommer att finnas på huvudkontoret i Köpenhamn, men det tillkommer även roller inom försäljning i Sverige löpande. Det finns även möjlighet att söka sig vidare till andra avdelningar över hela världen.

Du har utbildningen i ryggen och är redo att lära dig
Som person är du nyfiken på att förstå din framtida bransch till 100 %. Du får gärna lägga fram nya idéer, och inget uppdrag är för stort eller för litet för att du ska ge dig i kast med det.

Vi tänker oss också att du
  • har genomgått en relevant utbildning på minst kandidatnivå under det senaste året
  • är bra på engelska både muntligt och skriftligt.

Vill du ha de verktyg du behöver för att utveckla din karriär?
Skicka in din ansökan och ditt CV så snart som möjligt.

Om du har frågor om själva graduate-programmet är du välkommen att kontakta nordic HR Business Partner Maja Albrektsson på telefon +45 21 201 372 eller före detta graduate Magnus Kullstrand på telefon +46 72 560 0107.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Techtronic Industries Nordic ApS

Dela jobbannonsen

Anmäl annons