Jobbsafari är en del avschibsted logo

Key Account Manager

Senior Material (Europe) · Eskilstuna · Ansök senast 31 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi står inför en tillväxtresa, där din tekniska kompetens kombinerat med ett högt affärsmannaskap behövs. Så, vill du arbeta på ett företag som förutom trevliga kollegor även erbjuder en internationell och dynamisk arbetsmiljö med goda möjligheter till karriärutveckling? Perfekt!

Hos oss får du möjligheten att göra en positiv inverkan på framtiden där vi vill göra skillnad - på riktigt! Vi vill tänka nytt, arbeta hårt och ha kul på vägen!

ARBETSBESKRIVNING

I den här rollen kommer du att förvalta och utveckla de kommersiella relationerna med våra kunder inom fordonsindustrin. Och vad innebär då det? Jo, det kan till exempel vara prissättning, förhandlingar, prognoser och planering, avtalshantering, affärsutveckling, produktutvecklingsstöd och marknadsstöd. Egentligen allt som hör till kundrelationshantering!

Hos oss får du möjligheten att arbeta i ett tvärfunktionellt lokalt- och internationellt team för att identifiera, driva och vinna nya affärsmöjligheter samt säkra befintliga företag och stödja kundändringsförfrågningar.
Låter det spännande? Det är det!

Säg att du t ex utvecklar och genomför en kontostrategi som ger lönsam och hållbar tillväxt? Kul? Javisst! I den här rollen agerar du som kundens röst inom organisationen och representerar Seniors intressen hos kunden. En stor del av rollen är att bygga starka och varaktiga relationer med nyckelaktörer på olika avdelningar över hela kundkontot och även inom vårt eget företag.

KVALIFIKATIONER:

Vi söker en affärsdriven person med teknisk kunskap som vill bli en del av vårt skickliga globala Key Account Management and
Marketing-team där du kommer att rapportera direkt till vår Key Account Director.
Vi arbetar nära våra kunder och lyssnar på deras behov för att levererar anpassade lösningar som förbättrar deras produktivitet för att ligga steget före vad gäller branschtrender och regler. Utmanande, men utvecklande.

Vi vill långsiktigt växa tillsammans med dig och kommer att göra vårt bästa för att du ska trivas och utvecklas på jobbet. För att du ska lyckas i den här tjänsten behöver du följande erfarenheter:

· Tidigare erfarenhet av Key Account management, Account
Management, Business Development eller Inköp och Produktplanering.

Supergärna inom fordonsindustrin eller liknande industri.

· Utmärkta engelska skriftliga och muntliga färdigheter, svenska är ett plus

För att trivas bör du även ha starka tekniska förmågor.

Kan du dessutom checka av nedanstående, är detta ett jobb för dig!

· Kandidatexamen inom teknik eller företagsekonomi

· Ett starkt affärs- och kundfokus med hög servicenivå

· Stark analytisk förmåga och förståelse för kundens verksamhet

· Erfarenhet från producerande verksamhet



VEM SÖKER VI?

För att lyckas i den här rollen värdesätter du vikten av att bygga starka relationer med våra kunder på alla olika nivåer i organisationen. Du har en stark kommunikations- och förhandlingsförmåga och ett flexibelt och lösningsorienterat tankesätt. Vi tror att du har en hög grad av självständighet och prestation och trivs i en komplex miljö. För att du ska tycka det är kul och glänsa bör du vara är intresserad av teknik och ha en teknisk förståelse.

Utöver detta tror vi att du som person är strukturerad, självgående och driven samt relationsskapande och initiativrik. Är du ansvarstagande och uthållig? Nyfiken och lösningsorienterad? Har en vilja att förstå kundens verklighet, utmaningar och behov? Säg, tydlig och förtroendegivande, samtidigt som du vågar utmana kunden och ställa rätt frågor?

Viktigast är du som person. Du ska vilja jobba med oss, och vi med dig!

Om vi skulle få önska fritt, så vi önskar vi:

· Du har ett starkt affärs- och kundfokus med hög servicenivå

· Du har minst 3-5 års erfarenhet av teknisk försäljning mot tillverkande industrier i Sverige,

· En relevant teknisk utbildning

Andra egenskaper som vi som företag värnar om är flexibilitet, vänlighet och motivation att ta sig an nya utmaningar. Vi lägger också gärna till lite humor.

OM OSS:

Så, vilka är vi? Jo, vi är världsledande inom tillverkning av separatorfilm som används i litiumbatterier. Vårt ursprung har vi i techhubben Shenzhen i Kina och nu bygger vi vår första produktionsenhet utanför
Kina här, i Eskilstuna.

Vi gillar att utveckla lika mycket som att utvecklas. Att alla får vara med och påverka hur vi jobbar är och kommer alltid att vara viktigt – tillsammans bygger vi det bolag vi själva vill arbeta på och vara stolta över.

Vi vill, såklart, vara bäst på det vi gör men vi vill också att det ska vara riktigt roligt på jobbet. Varför? Jo, för vi är övertygade om att det går hand i hand med ett bra resultat.

För övrigt så förser vi batteritillverkare över hela världen med vår patenterade separatorlösning. Här i Sverige är vi underleverantör till Northvolt och därmed många andra OEM inom automotive.

Äh, kort sagt .. .Vår separatorfilm är helt avgörande för den elektrifiering med batterier som sker för att nå klimatmålen!

ANSÖKAN

Om du tror att rollen, och vi som bolag, skulle passa dig så tveka inte att söka den här tjänsten. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Ansökan kommer att hanteras löpande, så vänta inte med din ansökan – skicka in den redan idag! Sista ansökningsdagen är dock 31 augusti -22

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Cecilia Vallin, cecilia.vallin@senior798.eu.
Ansökningar via mail undanbedes då vi inte har möjlighet att hantera dessa p.g.a
GDPR.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Senior Material (Europe)

Placering

Eskilstuna

Dela jobbannonsen

Anmäl annons