Jobbsafari är en del avschibsted logo

Key Account Manager

Fogmaker International AB · Växjö · Ansök senast 15 dec. (7 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi stärker nu vårt internationella marknadsgrepp med en erfaren:
Key Account Manager

Ditt uppdrag
Vi är ett företag i stark tillväxt och förändring, ditt uppdrag som KAM blir främst att driva försäljning och marknadsföring, dvs att lägga stort fokus på att bearbeta nya marknader och kunder, främst utanför Norden men geografin kan anpassas efter ditt intresse och bakgrund.

Vi arbetar med tre säljkanaler; via distributör, OEM försäljning eller direktmarknad. Med hjälp av strategiskt och långsiktigt tänk identifierar du nya affärsmöjligheter och tar ansvar för hela försäljningsprocessen från idéstadiet till implementering av affären. Du har ett nära samarbete med dina kolleger i marknadsteamet som består av marknadssupport, tekniskt systemstöd, service och eftermarknad.

Din placering är på Fogmakers huvudkontor i Växjö och tjänsten innebär ca 30% resor. Övrigt arbete kan till viss del skötas på distans, men för att du ska bli en del av vår fina gemenskap och det interna samarbetet bör du kunna ta dig till kollegerna på kontoret minst ett par dagar i veckan i snitt.

Vem är Du?
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av fältsälj B2B, gärna från fordons- eller maskinbranschen, och du har ett genuint intresse för branschen i allmänhet och teknik i synnerhet. Det är viktigt att du är nyfiken och lyhörd inför marknadens signaler. Du har god erfarenhet av internationell förhandling samt av att arbeta i affärssystem. Du har dessutom förmåga att anpassa din kommunikation till olika nivåer hos kunderna då du möter olika intressenter beroende på kundstruktur.

Du behöver vara affärsmässig och målinriktad, och du är van vid att arbeta långsiktigt med både längre och kortare säljcykler. Självklart är du självgående och ambitiös med en stark vilja att utvecklas och du drivs av att nå ambitiösa mål.

För att bli framgångsrik i rollen som KAM hos oss bör du trivas med att arbeta i ett dynamiskt företag med tydligt affärsfokus, där du får stort ansvar och goda möjligheter att utvecklas och växa med oss.

Vi ser att du pratar och skriver svenska flytande samt klarar professionell kommunikation på engelska. Eftergymnasial utbildning inom teknik, sälj eller projektledning ser vi som meriterande.

Låter det intressant?
Vill Du veta mer – hör gärna av dig till mig, Lars Alrutz, Försäljnings- och Marknadschef. Du når mig lättast på mobilen: 072-701 00 04.

Din ansökan skickar du senast 2021-12-15 in till vår HR-chef birgitta.mattsson@fogmaker.com

OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp för utannonserad tjänst!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fogmaker International AB

Placering

Växjö