Key Account Manager

Maxkompetens · Stockholm

·

Ansök senast 24 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Key Account Manager till Verifone

Brinner du för försäljning och vill göra högklassiga affärer? Vill du arbeta på ett marknadsledande företag där utvecklingsmöjligheterna är stora och du får ta mycket eget ansvar?

Verifone är nu på jakt efter en driven KAM till sitt försäljningsteam. Du kommer få vara med på en resa du sent kommer att glömma där du även har chansen att kunna påverka och utvecklas. Den ena dagen är inte den andra lik.

Verifone värnar starkt om sina kundrelationer samt arbetar kvalitativt och långsiktigt. Du kommer få vara en del av att ett starkt säljteam där ditt fokus är att jobba upp nya kundrelationer samt förvalta befintliga kunder där lösningsförsäljning är nyckeln din i framgång.

Arbetsuppgifter innefattar:
  • Förstå kundens behov utifrån deras situation, krav och önskemål.
  • Skapa erbjudanden genom att metodiskt analysera kundkrav, marknadsutveckling samt mappa detta mot vårt erbjudande.
  • Professionellt bedriva kundmöten/dialoger
  • Identifiera affärsmöjligheter och konvertera dessa till affärer genom att marknadsföra och erbjuda lösningar som matchar kundens behov.
  • Driva aktiv dialog med kunder och prospekts för att driva nya och befintliga affärer framåt.
  • Förhandla och driva kontraktshantering tills avtal är signerat.
  • Strukturerarat och metodiskt arbeta med Pre sales teamet och implementerings teamet.
  • Utveckla affärsplaner och försäljningsstrategi för att säkerställa försäljningsmål och lönsamhet.
  • Jobba mot mål och uppsatta KPIer.
Start: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse

Placeringsort: Verifones kontor i Söda Hammarbyhamnen, Stockholm

Omfattning: Heltid. Tillsvidare med 6 månader provanställning. Anställningen sker direkt hos Verifone.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av B2B-försäljning, gärna från ett tekniskt bolag där du har vana av att kontakta nya kunder och därtill innehar en förståelse för långa säljcykler. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då du kommer arbeta med att hitta nya affärsmöjligheter ser vi det som viktigt att du brinner för att göra nya affärer och drivs av att hitta potentiella kunder och driva processen fram till signerat avtal. Du är van av att jobba mot uppsatta mål samt att jobba med KPIer. Du är envis och är inte rädd för att kavla upp armarna. Du gillar att arbeta i team samt coacha och peppa dina kollegor. Samtidigt som det är viktigt att arbeta självständigt, ta initiativ och driva processer framåt.


Om Verifone

Verifone är marknadsledande inom betalbranschen, över de senaste 30 åren har de säkerställt deras position som en världsledande leverantör inom elektroniska betallösningar. Med en mångsidig dynamik och snabb arbetsmiljö är deras anställda resultatfokuserade och får alltid möjlighet till utveckling.

Verifone leder betalningsindustrin genom erfarenhet, innovation och entreprenörsanda. Oavsett om de utvecklar nästa plattform för säkra betalningssystem eller söker efter nya sätt att få elektroniska betalningar till nya marknader, är deras team dedikerat till deras kunder, partner och investerarnas framgång.

Med Verifones lokala engagemang och erfarenhet ser de till att kiosken på hörnet samt jättekedjan rullar sina dagliga transaktioner snabbt, effektivt och säkert. För att bibehålla detta fokuserar de inte bara på hårdvara utan expanderar för att erbjuda mer tjänster och applikationer kopplat till det elektroniska betalningsalternativet

Välkommen med din ansökan!
Skicka in din ansökan snarast möjligt då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum.
Har du frågor om rollen hänvisar vi till rekryteringsansvariga Emma Henriksen och Sandra Jarsäter, e-post: , .

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Maxkompetens

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Maxkompetens

infoo@maxkompetens.se