Jobbsafari är en del avschibsted logo

Key Account Manager

Nordiske Medier · Solna · Ansök senast 8 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nordiske Medier är en av Skandinaviens största verksamheter inom specialmedia. I tät dialog med det nordiska näringslivet ger Nordiske Medier ut ca 50 B2B-titlar, både digitalt och i print. Nordiske Medier står också bakom ett 80-tal branschevent varje år.

Nordiske Mediers medieportfölj spänner över bygg- och anläggningssektorn, motorbranschen, nordisk design, detaljhandeln, hälsa, sjukvård och ett antal andra specifika industrier. Våra kunniga facktidningsjournalister levererar varje dag kvalitetsjournalistik till beslutfattare och professionella inom respektive bransch. Nordiske Mediers journalister producerar både nyheter i ett högt tempo, skriver reportage, porträtt och gör branschanalyser. Alla titlar går på djupet i den bransch de bevakar och fokuserar på att komma nära såväl medelstora som små företag.

Nordiske Medier har ca 80 medarbetare i Sverige, 100 i Danmark. Huvudkontoret ligger i danska Ålborg och vi har även kontor i Köpenhamn, Stockholm och Helsingborg.

Ansvarsområden

Med placeringsort i Solna söker vi nu en medarbetare som kan bidra till den fina resultatutvecklingen på Nordiske Medier Sverige och bli en viktig spelare i ett dynamiskt team. I rollen som mediesäljare kommer du ansvara för några av våra största och viktigaste kunder, genom att erbjuda smarta och effektiva marknadsföringslösningar. Du kommer främst att arbeta med befintliga kunder men även viss nykundsbearbetning kan förekomma och delaktighet i projekt i syfte att ytterligare stärka våra försäljningsresultat och position på marknaden.

Arbetsuppgifter

I rollen som mediesäljare har du följande arbetsuppgifter och utmaningar:
  • Försäljning av Nordiske Mediers produkter till några av våra viktiga nyckelkunder
  • Ansvara för egen säljbudget och nå uppsatta resultatkrav
  • Hantera både interna och externa kontaktytor
  • Rapportering av säljarbetet i vårt CRM-system
  • Administration kring offerter, avtal och liknande
Kvalifikationer

För att passa i rollen som mediesäljare ser vi gärna att du har:
  • Minst gymnasieutbildning. Högre utbildning inom t ex ekonomi och marknadsföring är så klart meriterande
  • Mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift
  • Mycket goda kunskaper i Office-paketet
Vem är du?

Du som har mycket energi, en stor dos eget driv och är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna kommer att trivas hos oss på Nordiske Medier. I utbyte mot ditt engagemang och driv erbjuds du stora möjligheter till utveckling. Eftersom du har ett eget budget- och resultatansvar är det viktigt att du är strukturerad och ordningsam och en bra teammedarbetare.

Är du redo att anta utmaningen?

I denna rekrytering samarbetar Nordiske Medier med Kraftsam Rekrytering och Bemanning, vid frågor maila amir@kraftsam.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nordiske Medier

Placering

Solna

Dela jobbannonsen

Anmäl annons