Jobbsafari är en del avschibsted logo

Key Account Manager till Häggblom Sverige

Randstad · Kiruna · Ansök senast 17 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av försäljning mot företag i en roll där du har eller har haft eget kundansvar? Är du en serviceinriktad relationsbyggare med kunskaper inom mekanik/teknik? Då kan det vara dig som vi söker när Häggblom Sverige utökar sitt team i Sverige med en Key Account Manager med uppgift att vårda och utveckla samarbetet med utvalda kunder.

Det går bra för Häggblom Sverige. Sedan etableringen i Sverige år 2015 så har steg för steg tagits. Genom högt engagemang, innovationskraft, kundfokus och kompromisslös serviceattityd så har samarbeten med kunder etablerats, omsättningen ökat, och medarbetarna blivit fler. I januari 2022 kommer Häggblom Sverige att flytta till nybyggda lokaler på Storheden i Luleå, och man har nu kommit till den fasen att medarbetarstyrkan behöver utökas med en helt nyinrättad tjänst som Key Account Manager.

Ansvarsområden

Som Key Account Manager kommer du att ha försäljningsansvar för några av Häggbloms större kunder. Tillsammans med kunderna kommer du att driva och utveckla befintliga samarbeten. Genom att sätta dig in i och förstå kundernas verksamheter och behov, och hitta de delar som särskiljer Häggblom Sverige från andra leverantörer, så ger du Häggbloms kunder mervärde. Det gäller såväl kvalité, logistik, pris, säkerhet som miljö. Din placeringsort kan vara i antingen Luleå, Gällivare, Kiruna eller Pajala. Kunderna finns i Malmfälten och Västerbotten, och jobbet innebär regelbundna besök på de olika orterna. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänd gymnasieutbildning, och gärna eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning. Du har några års erfarenhet av försäljning mot företagskunder, gärna med eget kundansvar, och om du har erfarenhet av att upprätta försäljningsavtal så är det meriterande.

Vidare så är du lyhörd och har förmåga att sätta dig in i och förstå kundernas behov för att för att därefter kunna erbjuda dem rätt lösning och på så sätt ge dem mervärde. Det är viktigt att du är serviceinriktad och har förmåga att bygga och vårda långsiktiga relationer. Vi värdesätter att du är strukturerad och är duktig på att slutföra uppgifter som du påbörjat. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, besitter du dessutom kunskaper i finska så är det meriterande. Eftersom du kontinuerligt kommer att åka runt och besöka våra kunder så är det ett krav att du har B-körkort.

Ansökan

Du kommer att bli anställd direkt hos Häggblom Sverige, men i rekryteringsprocessen har Häggblom valt att samarbeta med Randstad Rekrytering där rekryteringskonsult Christer Sjögren, som nås på telefonnummer: 073-3570093 eller mailadress: christer.sjogren@randstad.se, gärna svarar på frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen. Du är välkommen med din ansökan på www.randstad.se där du kan bifoga ditt CV och personliga brev. Vänligen observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar på annat sätt.

Sista ansökningsdag: 17 oktober 2021. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget

Häggblom är ett verkstadsföretag som förlitar sig på över sex decenniers erfarenhet, modern innovation och en internationell verksamhetsmodell – ett branschledande företag som ständigt utvecklas. 
Häggblom erbjuder en heltäckande, kundorienterad servicekedja. Den inkluderar utveckling och produktion av delar till larvbandssystem, skopor och grävmaskiner, samt leveranser av reservdelar och slitdelar för underhåll – flexibelt och professionellt.

Häggblom satsar för att vara framtidens ledande expert på redskap, utrustningar samt slit- och reservdelar för gruv- och entreprenadmaskiner. Från egen fabrik och ett av Skandinaviens största lager i branschen levereras produkter till kunder runt om i Europa. Med egen design och tillverkning samt service i framkant erbjuds kunder långsiktiga och lönsamma investeringar.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Kiruna

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons