Jobbsafari är en del avschibsted logo

Key Account Manager till AstraZeneca Nordic

AstraZeneca Nordic · Göteborg · Ansök senast 8 dec.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

AstraZeneca Nordic Marketing Company söker en Key Account Manager, Kardiovaskulära sjukdomar med fokus på hyperkalemi!

AstraZeneca Nordic Marketing Company söker dig som vill bli en del av vårt kommersiella team som Key Account Manager och erbjuder dig ett nästa steg i din karriär att flytta in i ett stimulerande och växande företag som håller patienterna i fokus. Rollen kommer att fokusera på hjärtsvikt, kronisk njursjukdom och behovet av behandling av hyperkalemi. Du kommer att driva försäljningsaktiviteter mot olika partners t.ex. yrkesgrupper inom hälso- och sjukvården, specialistorganisationer och individer med lokal marknadstillträde. Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag!.

Ditt anställningserbjudande

Som Key Account Manager kommer du att bli en del av AstraZenecas starka CVRM-franchise, en av våra viktigaste tillväxtplattformar. Vårt ansvar inkluderar viktiga kardiovaskulära varumärken där vi har ett starkt arv och nya behandlingsindikationer som kommer att lanseras inom en snar framtid.

AstraZeneca Nordic Marketing Company har cirka 400 anställda och har kontor i Oslo, Stockholm, Köpenhamn och Esbo. Här uppmuntras du att utmana traditionella sätt och testa din nyfikenhet. Vi driver innovativ vetenskap, levererar nyckellanseringar, bygger nära samarbeten och partnerskap inom hälso- och sjukvården.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter:
  • Driva verksamheten för produkter inom hyperkalemi i tilldelade sjukvårdsregioner.
  • Ha en hög kundnärvaro och möta kund på fysiska möten/digitala aktiviteter.
  • Utveckla djup förståelse för behov och uppfattningar hos nyckelspecialister, t.ex. förskrivare, budgethållare, klinikledning etc. och även kunna ge förslag på lösningar.
  • Bygga partnerskap och säkra konton genom att driva aktiviteter med rätt kunder inom rätt konton.
  • Proaktivt identifiera affärsmöjligheter, kommunicera värdeförslag anpassade till intressenternas behov och mål och rekommendera lösningar.
Värt att veta

Rollen är fältbaserad och omfattar sjukvårdsregionen i främst Västra Götaland, Östergötland och Region Skåne i Sverige. Vi ser gärna att du bor i någon av regionerna i Västra Götaland eller Skåne.

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och sträcker sig 6 månader, därefter har du goda förutsättningar att bli direktrekryterad.

Du kommer att vara anställd via TNG under konsultuppdraget och givetvis omfattas du av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Våra förväntningar

Vi ser gärna att du har erfarenhet från läkemedelsindustrin med specialistvårdserfarenhet av arbete med kardiologer, nefrologer och/eller internister.

Vi ser också att du har:
  • Förmåga att möta kund digitalt via olika kanaler. (Teams, Zoom dvs.).
  • Akademisk examen eller motsvarande, kommersiell eller sjukvårdsbakgrund
  • Tidigare erfarenhet inom det kardiovaskulära området är meriterande.
  • LIF-utbildning eller motsvarande är ett krav.
  • Körkort krävs.
  • Förmåga att förstå, assimilera och kommunicera vetenskaplig information och hälsoekonomiska resultatdata.
  • Kommersiell innovation - entreprenöriellt förhållningssätt till kund-/partnerfokuserade aktiviteter för att uppnå långsiktiga affärsmål.
  • Ledarskap - förmåga att samordna, anpassa och engagera tvärfunktionella team för att driva aktiviteter och möta behoven hos individuella konton.
Du ska ha god samarbetsförmåga och behärska både engelska och svenska i tal och skrift.

Tidigare erfarenhet och integritet i kundinteraktioner kommer att vara en tillgång såväl som din förmåga att fokusera på kundnöjdhet!

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AstraZeneca Nordic

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Amanda Alwan

amanda.alwan@tng.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons