KEY ACCOUNT MANAGER – SAY CHEESE!

Skånemejerier Försäljning AB · Malmö

·

Ansök senast 24 nov. (32 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du affärsfokuserad, engagerad och duktig på att bygga relationer? Vill du arbeta i ett genuint företag, med fantastiska produkter och ha stor möjlighet att påverka din vardag? Just nu söker vi på Skånemejerier en ostälskande Key Account Manager, med erfarenhet inom retail, som kan stärka upp vårt team och vara med och göra skillnad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
I din roll som Key Account Manager inom dagligvaruhandeln (kategori ost) kommer du att arbeta med våra omtyckta varumärken Allerum, Skånemejerier, President och Galbani. Du kommer att ansvara för några av våra stora nyckelkunder och där ha det övergripande och operativa ansvaret för att uppnå både strategier och mål. Dina ansvarsområden utgörs framför allt av att:
  • hålla dig informerad och uppdaterad om kundernas behov
  • identifiera möjligheter, utvecklingsområden samt ett positivt och nära samarbete
  • aktivt utarbeta kundplaner för ökad försäljning, lönsamhet och kundnöjdhet
  • skapar försäljningsframgångar genom category management, sortimentsutveckling, nyhetspresentationer och säljprogram
  • förhandla fram, genomföra och följa upp attraktiva starka kampanjer och aktiviteter
  • arbeta med försäljningsanalyser och rapportering
  • fungera som länk mellan interna och externa kontakter
Tjänsten är på heltid med placering i Malmö. Du kommer att ingå i ett team om fyra personer och ha försäljnings-, budget- och lönsamhetsansvar för dina nyckelkunder och rapporterar till vår Divisionschef Ost. Arbetet innebär ca 40 resdagar per år (varav ca 10 med övernattning) vilket ställer krav på körkort och en privat situation som medger resande.

Bakgrund och personlighet
Du har omkring fem års erfarenhet av försäljning inom dagligvaruhandeln, på strategisk nivå, med mycket goda försäljningsresultat. Du har förhandlingsvana och är en van användare av Excel, PowerPoint och AC Nielsen. Vidare är du en god kommunikatör och har lätt för att skapa goda långsiktiga relationer. Troligen är du civilekonom alternativt har en eftergymnasial säljutbildning.

Som person är du målmedveten, initiativrik och analytisk. Du har också en entusiasmerande personlighet, är flexibel och prestigelös. Du ser det som en naturlig del att planera, följa upp och komma till avslut med ditt arbete. Sist men inte minst är det en förutsättning att du har en positiv inställning till våra produkter i allmänhet och till våra ostar i synnerhet.

Vad vi erbjuder
Skånemejerier är ett globalt företag som ingår i världens största privata mejerikoncern, Lactalis Group. I portföljen finns ett stort antal välkända och etablerade produkter och varumärken såsom Skånemejerier, Allerum, Galbani och President. Genom koncernen får man tillgång till resurser, kompetens och internationella kontaktytor samtidigt som du får arbeta med lokala frågor och processer. För rätt person finns stora utvecklings- och karriärmöjligheter.

Skånemejerier arbetar för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Slutkandidat till tjänsten kommer därför att bli ombedd att presentera ett utdrag ur belastningsregistret och genomföra ett drogtest. Som en del i Skånemejeriers förebyggande arbete genomförs även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV på svenska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink via 070-554 03 42 alt. helena.heijmink@comcube.se eller Helena Fransson via 070-554 05 04. Notera att vi arbetar med urvalet löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansök redan idag! Välkommen med din ansökan via denna länk:

https://comcube.varbi.com/what:job/jobID:354396/?lang=se

Vi tar endast emot ansökningar via denna länk!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Skånemejerier Försäljning AB

Placering

Malmö