Key Account Manager / Försäljningsingenjör till Caldaro

Bravura · Stockholm

·

Ansök senast 16 mars (56 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en självgående och relationsskapande teknisk säljare med erfarenhet av att arbeta mot den tillverkande industrin? Motiveras du av att skapa och utveckla unika lösningar för kunden? Hos Caldaro ges du möjlighet att arbeta både strategiskt och operativt i ett kompetensrikt företag.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Caldaro.

Om företagetCaldaro är idag ett av Sveriges mest intressanta teknikföretag. Med en mycket stark tillväxt och vind i seglen har Caldaro etablerat sig som den främsta aktören inom sin nisch. Caldaro arbetar i en spännande teknisk miljö med innovativa kundanpassade lösningar till styr- och kontrollsystem för branschledande industrikunder. Företaget ingår i den börsnoterade koncernen Addtech, www.addtech.com, med en industriell historia sedan 1906.

Med kunder i mer än 40 länder och stark tillväxt är Caldaro ett framgångsrikt företag som lägger stor tonvikt på trivsel och gemenskap. Caldaro har i dagsläget 19 anställda och är belägna i trevliga lokaler på Kungsholmen. Läs mer om Caldaro: https://caldaro.com/

ArbetsuppgifterSom Key Account Manager hos Caldaro arbetar du både strategiskt och operativt med försäljning där du bygger långsiktiga relationer med större internationella kunder. Du ansvarar för försäljningsprocessen från första uppsökande kontakt till stängd affärs, samt förvaltning av kundrelation. Du arbetar tätt gentemot kund och identifierar behov, föreslår produkter och skräddarsyr en lösning till den specifika kunden. Du har även tät dialog med produktutvecklingen där du tillsammans med kund och tekniker designar och utvecklar anpassade produkter till kund.

Som Key Account Manager besöker du kunderna fysiskt och på sikt innebär rollen att du reser, utanför Sverige, i snitt en vecka i månaden. Du lägger själv upp din planering av resor samt geografiskt område.

Formella krav
  • Högskole- eller civilingenjör eller annan eftergymnasial utbildning inom lämpligt område
  • Erfarenhet av B2B försäljning inom tillverkande industrin eller av tekniska produkter
  • B-körkort
  • Mycket goda kunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift,
  • Meriterande med arbetslivserfarenhet från mindre bolag/mindre koncerner
För att lyckas i rollen som KAM hos Caldaro har du ett positivt förhållningssätt och ser möjligheter i ditt sätt att arbeta. Du har ett naturligt sätt att bygga långvariga relationer och därtill är du lyhörd och kan anpassa din approach efter vem du träffar. I rollen som KAM arbetar du mot stora internationella kunder och det ställer höga krav på kvalitet gällande ansvarstagande och professionalism. Du ansvarar för din egen marknad och är bekväm med att arbeta självständigt och har förmågan att resonera strategiskt kring ditt arbete samt att fatta egna beslut. Vi tror att du har erfarenhet av teknisk lösningsförsäljning eller på annat sätt en grundläggande förståelse för teknik och dess frågeställningar.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kungsholmen, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: KAM, försäljningingenjör, account manager, key account manager, AM, teknisk säljare, säljare

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Stockholm