Kentima söker skickliga Elektronikmontörer!

Kentima AB · Staffanstorp

·

Ansök senast 31 okt. (11 dagar kvar)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Elektronikmontör i din ansökan

Våra produkter är eftertraktade - och nu behöver vi bli fler montörer i vår produktion! Det är viktigt för oss att du har erfarenhet från likande arbetsuppgifter, är snabb, noggrann och har god förmåga att arbeta självständigt då du själv utför de flesta olika momenten, allt från att montera datorkort med CPU-kort, pek-glas, skärm, mekanik, konfigurera och installera olika mjukvaror på datorerna. I princip innebär det att du kommer bygga datorer från grunden till färdiga enheter.

Det är viktigt att du är fingerfärdig, har god vana av att montera, bygga och skruva med små delar och komponenter. Du bör vara skicklig på att arbeta med och hantera olika verktyg och mätinstrument. Du ska kunna planera och arbeta självständigt med monteringen, samtidigt som det krävs att du har en förmåga att arbeta snabbt och effektivt med hög noggrannhet.

Du ska även utföra olika kontroller och sluttester av produkterna innan de lämnar vår produktion. Tjänsten innehåller även t.ex. godsmottagning och kontroll av ankommande gods, inventeringar, packning och hantering av avgående gods.

Du bör ha en 3-årig teknisk gymnasieutbildning med inriktning elektronik/automation/data i grunden och gärna några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men det viktigaste är att du har brinnande intresse och förståelse för teknik och hårdvara. Vi vill betona att tjänsten avser heltid och att du måste ha goda förutsättningar att kunna arbeta övertid vid behov.

Kentima har sitt kontor i Staffanstorp som ligger c:a en mil utanför Malmö och Lund med mycket goda bussförbindelser och hållplats utanför kontoret. Fri parkering. Arbetstid 8.00–17.00.

#jobbjustnu

OM KENTIMA

Kentima utvecklar, tillverkar och säljer högteknologiska mjuk- och hårdvaruprodukter. Försäljningen sker främst till systemintegratörer som levererar system, produkter och lösningar inom Automations- och Säkerhetsbranschen. Produkternas huvudsakliga syfte är att effektivt övervaka och visualisera olika typer av information, t.ex. processövervakning, fastighetsautomation, videoövervakning och överordnade säkerhetssystem. Genom att använda produkter från Kentima får kunderna ett konkurrenskraftigt och framtidssäkert system som enkelt kan integreras med andra system och produkterna används över hela världen, inom allt från offentliga miljöer, infrastruktur, skolor, sjukhus, flygplatser, idrottsarenor till fastigheter, maskiner, gruvor och olika industrianläggningar. Produkternas höga kvalité, flexibilitet i kombination med flera unika egenskaper ger ett betydande mervärde för kunderna. Kentima har lång erfarenhet och hög produktkunskap inom båda branscherna och arbetar för en god tillväxt och lönsamhet.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kentima AB

Placering

Staffanstorp

Kontaktperson

Kentima AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Elektronikmontör i din ansökan