Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kemist med intresse för arbetsmiljö till Svensk Arbetshygien AB

Kemist med intresse för arbetsmiljö till Svensk Arbetshygien AB

Svensk Arbetshygien AB · Katrineholm · Ansök senast 1 dec. (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ansökan: Kemist i din ansökan

Företagsbeskrivning

En bra miljö på sin arbetsplats är en förutsättning för god långvarig hälsa. Svensk Arbetshygien AB bidrar som konsultföretag och laboratorie med tjänster inom arbetsmiljö och teknisk företagshälsovård. Vi erbjuder våra kunder enkla lösningar så att lagar och regler följs med kemikaliehantering, arbetsmiljömätningar samt analyser.

Svensk Arbetshygien AB bildades 1973 i Norrköping och har sedan 1986 varit verksamt i Katrineholm med en stark position på marknaden. Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.

Vill du bli en del i vårt härliga team som tycker det är viktigt att göra skillnad? Är du en kvalitetsmedveten och serviceinriktad lagspelare? Ta chansen och sök jobbet som kemist hos oss!

Jobbeskrivning

Arbetsuppgifterna består av att arbeta på lab med arbetsmiljöanalyser och bestämma dammhalt, kvarts och asbest. Du kommer även arbeta med vårt kemikaliehanteringssystem mot kund med framtagning av skyddsblad och riskbedömmningar. På sikt kommer ansvaret att öka och du kommer att hantera riskbedömmningar och utbildningar på plats hos kund. I arbetet ingår även laboratoriets kvalitets- och förbättringsarbete genom att delta i internrevisioner, metodutveckling och verksamhetsutvecklande projekt.

Kravspecifikation

· Kandidatexamen inom kemi, miljövetenskap eller motsvarande

· Några års erfarenhet från analyserande lab

· Meriterande om du har erfarenhet inom arbetsmiljömätningar

· B-Körkort

· Du behärskar svenska och engelska väl både i tal och skrift

För att passa i denna roll tror vi att du är en prestigelös och vetgirig person med ett strukturerat arbetssätt, även när många projekt pågår samtidigt. Vi vill att du är en kommunikativ lagspelare som vill bidra till ett positivt arbetsklimat.

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, slutför och levererar med rätt kvalitet inom satta tidsramar.

Gruppen är viktig för oss varför vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Praktisk information

Heltid, tillsvidareanställning med inledande provanställning. Startdatum efter överenskommelse. Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Ansökningar skickas via mejl.

Vi undanber oss telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Affärschef: Ann-Louise Ohlsson 070–88 68 747.

Varför Svensk Arbetshygien? Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är vår mest värdefulla tillgång och en förutsättning för vår framgång. För dig innebär detta en möjlighet att få delta i spännande och utmanande projekt vilket ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt. Samtidigt får du möjlighet att arbeta i ett företag som befinner sig en mycket spännande och expansiv fas.

Läs gärna mer om oss på www.svenskarbetshygien.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svensk Arbetshygien AB

Placering

Katrineholm

Kontaktperson

Eurofins National Service Center Sweden AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ansökan: Kemist i din ansökan

Dela jobbannonsen