Katrinefors Kraftvärme söker underhållstekniker

Katrinefors kraftvärme AB · Mariestad

·

Ansök senast 31 jan. (10 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Katrinefors Kraftvärme är en miljövänlig energiproducent beläget i centrala Mariestad. Företaget producerar fjärrvärme till Vänerenergi AB som är Mariestads fjärrvärmeleverantör, samt ånga till Metsä Tissue AB's pappersproduktion. Nu söker företaget en underhållstekniker för arbetet med förebyggande underhåll på anläggningens mekaniska utrustning, kanske är det dig vi söker?

Dina arbetsuppgifter

I rollen som underhållstekniker kommer du främst att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll. Fokus kommer att ligga mot drivsystem, pumpar, fläktar, pneumatik, hydraulik och ventiler. Du är också behjälplig i övrigt mekaniskt underhåll samt akuta problem, utöver arbetet med planerad service och underhåll. Det är en varierad tjänst som innebär både praktiska och administrativa uppgifter där du arbetar med underhållssystem och dokumentation. Eftersom kärnverksamheten är produktion av ånga och fjärrvärme kommer du även att bidra i det arbetet under kortare perioder vilket kan innebära skiftgång.

Vi söker dig som är självgående, lösningsfokuserad och noggrann. Du trivs och är trygg i att arbeta såväl självständigt som i grupp samt uppskattar varierade arbetsuppgifter med ett intresse för helheten. Vidare är du initiativtagande, social och kommunikativ. Vi tror att en teknisk utbildning inom industri på gymnasienivå eller motsvarande är en förutsättning för att lyckas i rollen. Erfarenhet av problemlösning genom att meka och skruva samt mekanik är ett krav. Har du utbildning/erfarenhet inom processindustri och energiproduktion är det meriterande.

Arbetet är på heltid och dagtid där beredskap hör till tjänsten, normalt var 5:e vecka med inställelsetid på 45 minuter. Start enligt överenskommelse. Urval sker löpande, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Katrinefors kraftvärme AB

Placering

Mariestad