Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kategoriansvarig inköpare till Bygma

Bygma AB · Sollentuna · Ansök senast 20 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Bygmas ambition är att bli en av de tre största bygghandelsaktörerna för proffs i Sverige. En av de viktigaste byggstenarna i att ta oss mot detta mål är att vi alltid har ett komplett sortiment av starka varumärken från säkra leverantörer. Där har du som inköpare en nyckelroll!

Vi söker nu en kategoriansvarig inköpare till vårt servicekontor i Sollentuna. Du tillhör vår inköpsavdelning och rapporterar till inköpschef. Du ingår i ett tätt samarbetande team med fyra kategoriansvariga inköpare med olika kategorier inom sitt ansvar. Ditt fokus kommer vara inom interiöra segment, såsom kök, badrum, golv och färg. Du kommer också ansvara för kategorin personligt skydd och andra segment inom vår butiksmiljö.

Vi erbjuder en omväxlande roll där du har möjlighet att utveckla marknadens mest attraktiva erbjudande. Du ansvarar för att utveckla din kategori, med fokus på lönsamhet, i linje med Bygmas övergripande målsättningar och strategi. I rollen ingår även konkurrensanalyser, prissättning, samt löpande uppföljning av produkterna inom din kategori. Du kommer att ha tät och kontinuerlig kontakt med alla våra anläggningar och samarbetspartners.

Vi söker dig som har:
  • Du har flerårig erfarenhet av inköpsarbete och förhandling, helst inom byggmaterialhandeln
  • Kunskap inom byggmaterial, helst inom kök, badrum, golv, färg och personligt skydd
  • God systemförståelse
  • God kunskap i Office-paketet, särskilt Excel
Erfarenhet av QlikView eller Trygg 2000 anses meriterande.

Egenskaper

Som vår nya kollega har du en god analytisk förmåga och är lösningsorienterad. Du är kommunikativ och duktig på att skapa relationer, såväl med kollegor som samarbetspartners. Vidare är du självgående och ansvarstagande med en god förmåga att prioritera bland varierade uppgifter.

Våra värderingar

På Bygma strävar vi efter att i alla lägen visa Trovärdighet, Affärsmässighet och Nytänkande. Det lyckas vi med genom att arbeta aktivt med Teamwork, Ledarskap och Personlig utveckling. Detta utgör ramen för vad vi förväntar oss av varandra, som kollegor, leverantörer och samarbetspartners. Bygmas potential ligger i varje enskild medarbetare och är nyckeln till hur vi når våra mål.

Ansökan

Skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) snarast möjligt, dock senast 2022-02-20. Då vi går igenom urvalet löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bygma AB

Placering

Sollentuna

Dela jobbannonsen

Anmäl annons