Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kassabiträde/lagerarbetare

Grisslehamns Marina & Camping AB · Norrtälje · Ansök senast 30 nov. (36 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Kassapersonal i din ansökan

KASSAPERSONAL/LAGERARBETARE TILL NÄRLIVSBUTIK

Vi erbjuder ett fast jobb eller flexibelt extrajobb på vår Tempo associerade närlivsbutik. Hos oss finns det möjlighet att jobba fulltid eller extra på dagtid, kvällstid eller helger. Med andra ord söker vi båda heltidspersonal och säsongsarbetare samt extrapersonal.

Ingen erfarenhet krävs, men du måste ha god datorvana och stärk fysik för att klara av lyft vid varumottagning/lagerarbete. Arbetstider är mellan 0730 - 2200. Som person är du flexibel, pålitlig, stresstålig, noggrann, väldigt serviceinriktad och du trivs i daglig interaktion med kunder. Anställningsform: provtidsanställning, tidsbegränsad anställning, vid behov. Lön enligt erfarenhet.

Omgående start. Observera att vi endast tar emot ansökningar via mail till tone@grisslehamnsmarina.se. Skicka oss gärna en ansökan med cv och bild samt en kort personlig text. Anmärk om du söker ett heltidsjobb, extra jobb eller semesterjobb.

Om oss Grisslehamns Marina & Camping AB är ett resortbolag med näring inom camping, stugor, gästhamn, marina, restaurang, närlivs, saluhall och upplevelser. Du kan läsa mer om oss på grisslehamnsmarina.se eller på facebook http://www.facebook.com/grisslehamnsmarina.se

Lönesättning baserat på ålder och tidigare erfarenhet. Vi söker främst personer som har eget boende i närheten till Grisslehamn. Välkommen att söka tjänsten på tone@grisslehamnsmarina.se med CV samt ett personligt brev gärna med bild. Frågor besvaras även per mail.

Placeringsort: Grisslehamn. Vi söker personer med eget boende nära Grisslehamn.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Grisslehamns Marina & Camping AB

Placering

Norrtälje

Kontaktperson

Grisslehamns Marina & Camping AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Kassapersonal i din ansökan