Jobbsafari är en del avschibsted logo

Karriärutvecklare till vårt affärsområde Personal och karriärutveckling

Karriärutvecklare till vårt affärsområde Personal och karriärutveckling

Starck & Partner AB · Stockholm · Ansök senast 10 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du anta utmaningen att stärka och utveckla vår affär inom omställning, prestationsutveckling och karriärplanering? Starck & Partner söker en erfaren karriärutveckare till vårt affärsområde Personal- och Karriärutveckling med bas i Stockholmsområdet.

Vilka är vi?

Starck & Partner är ett konsultbolag som arbetat med karriärfrågor sedan företaget startade 1997. Mod, Omtanke, Resultat och Etik är i fokus för allt arbete vi utför och vi arbetar ständigt med nytänkande, omvärldsbevakning och metodutveckling. Starck & Partners kunder är offentlig och privat sektor och vi arbetar över hela Sverige utifrån våra kontor i Stockholm och Göteborg. Vi erbjuder dig ett sammanhang med ett mindre bolags rörlighet och flexibilitet, autonomi och frihet i din arbetsvardag samt kollegor som precis som du arbetar för att skapa stor kundnytta.

Vem vi tror du är?

Vi tror att du är beteendevetare med minst en kandidatexamen från högskola. Du har ett stort intresse för- och en gedigen erfarenhet av karriärfrågor och karriärcoaching. Du har en bred kunskap kring HR-frågor och förstår de framtida utmaningar inom personal- och karriärutveckling som organisationer och företag har och står inför. Du håller dig ständigt á jour med omvärldens snabbrörlighet och uppskattar att nätverka för att öka din kunskap inom ditt fält. Du har ett brett kontaktnät, och är lyhörd för kunders utmaningar och behov och vill gemensamt med dina kollegor skapa stor nytta för våra kunder. Du har ett genuint intresse för människor och brinner för att skapa utveckling genom coaching och rådgivning.

Konsultrollen hos oss

Som konsult hos oss på Starck & Partner är ditt huvudsakliga uppdrag att leverera högkvalitativa tjänster i enlighet med uppsatta riktlinjer för våra tjänster, att vara affärsmässig och lyhörd för kundernas behov och utmaningar. Du arbetar i samarbete med säljorganisation och dina kollegor i respektive affärsområde för att stärka vårt varumärke som präglas av att leverera spjutspetskunskap och stort värde i allt vi företar oss. Vi förväntar oss i din roll att du arbetar med utveckling av dig själv, är generös i relation till kollegor i såväl uppdrag som kunskap, och att sätter kundens behov främst.

Din bakgrund:

· Du har minst fem års yrkeserfarenhet med fokus på karriär, omställning, talent management och prestationsutveckling.

· Är beteendevetare

· Har förmåga och intresse av att arbeta med komplexa konsulttjänster utifrån ett evidensbaserat perspektiv.

· Kan arbeta självständigt med eget resultatansvar, och samtidigt ingå i ett team

· Förstår vad det innebär att arbeta i affärsdrivna miljöer

· Både vill utvecklas själv i din roll och bidra till att utveckla vårt gemensamma arbete


Meriterande är om du har något av följande:

*Erfarenhet av rekrytering

* Erfarenhet av Talent management

* Hogan Assessment System

* ICF-certifiering

* 360-feedback

* egen chefserfarenhet

* erfarenhet av att hålla seminarier


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Starck & Partner AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Starck & Partner AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons