Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kapare

Derome Träteknik - Derome · Varberg · Ansök senast 20 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 300 medarbetare och en omsättning på 8,5 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Derome

Arbetsuppgifter

Som kapare jobbar du med kapning av virke till takstols- och prefabtillverkning. Du jobbar vid flera olika kapstationer med allt ifrån CNC-styrda kapar till enklare kapar. Ditt arbete är till stor del självständigt och du jobbar för en effektiv produktion där god kvalitet är en självklarhet.

Kvalifikationer

Du som söker är strukturerad, initiativrik och har god samarbetsförmåga. Du medverkar till en god och trivsam stämning med fokus på nästa led i produktionen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från träindustrin alternativt bakgrund som snickare. Truckkort och god datorvana krävs. Erfarenhet från CNC-styrda maskiner är meriterande.

Övrig information

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Vi tillämpar skiftarbete och du kommer att vara placerad vid vår anläggning i Derome.

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas i första hand av produktionsledare Raymond Persson på telefonnummer 0340- 58 56 09.
Du kan också kontakta fabrikschef Marcus Kärrstrand på telefonnummer 0340- 66 46 31.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 20 december eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2020-12-20

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Derome Träteknik - Derome

Placering

Varberg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons