Kantbockare till företag i tillverkningsindustrin

Konsultia · Tierp

·

Ansök senast 30 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta hos ett globalt, väletablerat och framgångsrikt företag som är verksamt inom i tillverkningsindustrin. Inledningsvis kommer ditt uppdrag att vara i sex månader, men om alla parter är nöjda med samarbetet kan du antingen bli överrekryterad eller få förlängt uppdrag. Du kommer först och främst att ladda maskinerna, ställa in dem med rätt verktyg och bocka plåt. En viktig del är att kunna läsa ritningar och kontrollera att arbetet utförs rätt. Utöver det kommer du även att kontrollmäta och avsyna detaljer, jobba i lacken och lite punktsvetsning.

Din profil

Är du rätt person för jobbet?
Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats där du är en viktig del av ett team och din arbetsinsats verkligen gör skillnad. Vi söker efter ytterligare en social, organiserad och driven kollega. Vi ser gärna att du har något års erfarenhet av verkstadsarbete och plåtbearbetning och/eller en god generell förståelse för bockning av plåt.

Övrig information

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Westergren via e-post: anna@konsultia.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Sista ansökningsdag är 2020-11-30. Vi kan dock komma att tillsätta tjänsten redan innan ansökningstiden passerat, så välkommen med din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Konsultia

Placering

Tierp