Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kandidatansvarig/rekryterare

Lernia · Skellefteå · Ansök senast 29 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Lernia Skellefteå. Vi är ett energirikt gäng med uppdrag i Västerbotten. Vi jobbar nära våra kollegor på Lernia Utbildning samt Matchning. Vi har ett brett nät av andra samarbetsparter som all hjälper oss med vårt mål, att hjälpa företag och individ. Vi jobbar med några av regionens finaste arbetsgivare och fler är samarbeten är på gång.

Vi söker dig som vill arbeta med att hitta och matcha kandidater mot våra förfrågningar samt löpande personaladministration. Du jobbar nära våra konsultchefer och är central i våra kontakter med kandidater och vårt nätverk. Gillar du att göra skillnad för både individ och företag kommer du att stormtrivas som medarbetare hos oss.

Arbetsuppgifter

Du kommer bli en del av vårt team där vi tillsammans jobbar med att förse näringslivet i regionen med personal. I det arbetet så jobbar du med uppgifter såsom:

Annonsering, urval, genomföra rekryteringsprocesser, referenstagning och anställningsavtal.

Tät kontakt med vårt nätverk, återkommande besök och samarbeten med dessa, personaladministration, är delaktig i fortlöpande förbättringsarbete gällande rutiner och processer. Är en stöttande rådgivare mot interna kunder vid tillsättningar, också chef samt konsultchef internt.

Formell kompetens

För att vara den vi söker:
  • Vana av att jobba administrativt och är bekväm och effektiv i olika system
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
  • Du har körkort och tillgång till bil
  • Erfarenhet av rekrytering. Saknar du det och checkar av mycket av det andra vi efterfrågar så sök. De personliga egenskaper väger tyngst, resten löser vi med rätt person.
Personliga egenskaper

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper

För att trivas hos oss behöver du vara prestigelös, ha humor (viktigt) och vara bekväm med att träffa många människor med olika bakgrund. Vidare är du är trygg i ditt yrkeskunnande, är en naturlig kommunikatör, mån om att skapa långvariga relationer och trivs med nära samarbeten. Du är en förtroendeingivande och pålitlig person som är målfokuserad och noggrann. Du har ett strukturerat arbetssätt och kan hantera parallella processer med många kontaktytor. Du trivs i roll med stor variation, eget ansvar och bidrar gärna med arbetsglädje till dina kollegor.

Vi söker dig som tänker att glaset är halvfullt!

Info

Passar detta in på dig? Ansök redan i dag! Rekryteringsprocessen sker fortlöpande. Alla ansökningar görs direkt via annonsen på www.lernia.se

Har du frågor om tjänsten maila på: jan.engblom@lernia.se Inga ansökningar tas emot via mailen.

Anställningsform, omfattning, tjänstgöringsort, tillträdesdag

Visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning, heltid, Skellefteå, Q1.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lernia

Placering

Skellefteå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons