Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kandidatansvarig på deltid till Clockwork i Ludvika

Kandidatansvarig på deltid till Clockwork i Ludvika

Clockwork Bemanning & Rekrytering · Ludvika · Ansök senast 7 aug.

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Som kandidatansvarig hos oss blir du en viktig kugge i vår framgång där ditt samarbete med konsultchefer och rekryteringskonsulter är A och O för träffsäker rekrytering och bemanning. Ditt huvudsakliga uppdrag är att på olika sätt söka kandidater, annonsera tjänster, intervjua potentiella kandidater och administrera våra uppdrag. Du kommer att representera Clockwork på arbetsmarknadsdagar, mässor och liknande samt arbeta aktivt mot skolor, yrkesutbildningar och universitet. För att trivas i rollen ska du tycka om att hitta lösningar med hjälp av din kreativitet, älska service och vara en fena på att koordinera och kommunicera. I rollen har du många kontaktytor både internt och externt.

Tjänsten är en del-/timanställning som med fördel kombineras med högskolestudier. Det finns goda möjligheter att tjänsten övergår till en heltidstjänst på sikt.

Din profil

I dagsläget kanske du studerar på högskolan exempelvis personalvetarprogrammet, ekonomi eller liknande och vill kombinera det med ett jobb. Vi tror det är en fördel om du tidigare arbetat administrativt, samt med service eller försäljning.

I denna tillsättning är det viktigaste för oss att vi hittar en ny kollega som besitter rätt personliga egenskaper. Glädje, engagemang, närhet och affärsmässighet är Clockworks fyra kärnvärden. Det sätter tonen för vårt sätt att agera, både med varandra och i relationen med våra kunder och kandidater. Vi tror att du som söker denna tjänst är en driven person som har lätt för att knyta kontakter och skapa och bibehålla varaktiga relationer. Clockwork uppmuntrar och ger utrymme för individuella initiativ, men betonar också vikten av lagets framgång; "jaget för laget".

Egenskaper som vi värdesätter högt är att du som person är engagerad och noggrann. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och har en god administrativ förmåga. Då våra kunder oftast behöver vår hjälp "helst igår", är det viktigt att du är snabb och lever utifrån "the power of now". Arbetsuppgifterna kräver att du är flytande i svenska och har B-körkort. Är du den vi söker? Och såklart; är vi den du söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Veronica Rönngren, 073-351 27 67. Svar kan dröja under sommaren, men samtliga kandidater kommer att få återkoppling under augusti månad. Ansök så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se, dock senast 7 augusti.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clockwork Bemanning & Rekrytering

Placering

Ludvika

Kontaktperson

Veronica Rönngren

073-3512767

Dela jobbannonsen

Anmäl annons