Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kalkylator/Projektledare - HTH Kungens Kurva

Kalkylator/Projektledare - HTH Kungens Kurva

HTH Kungens Kurva AB · Huddinge · Ansök senast 20 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

HTH Kungens Kurva AB är nu i ett expansivt skede och söker en kalkylator/projektledare inom kökssnickerier för att jobba med projektmarknaden.Våra kunder omfattar idag byggentreprenörer över hela Storstockholm.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att självständigt ansvara för att ta fram offerter och följa upp dessa utifrån byggritningar och förfrågningsunderlag. Arbetet omfattar även en övergripande projektroll över antagna anbud.Du kommer att arbeta med HTH´s egna system som är väl utvecklade för uppgiften.

Din profil
För att passa in i tjänsten hos oss ska du trivas i ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och klarar av att hålla många bollar i luften.

Har du erfarenhet från att rita kök i olika CAD-program i tidigare tjänster är det meriterande, men inget krav.Som en del av vår projektgrupp är det viktigt att du är samarbetsvillig och lyhörd, du är även självgående och ordningsam!

Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett spännande arbete med mycket variation och med goda förtjänstmöjligheter.
Du får en unik inblick i många olika typer av verksamheter i främst byggbranschen och möjlighet till stort lärande. Du jobbar i ett drivet säljteam där laget går före jaget. Vi vill utvecklas med dina idéer och erfarenheter och jobbar hela tiden på att bli bättre. Arbetet är heltid och schemalagt. Lönen är fast med möjlighet till extra bonus.

Vi jobbar hårt för våra kunder så att de ska känna sig trygga från idé till färdigt projekt.

Om Ansökan
Vi kommer att löpande sköta urval och intervjuer för denna rekrytering skicka därför din ansökan redan idag för att vara en del av urvalet!

Ansökan skickas till jlin@hth.se tillsammans med CV och Personligt Brev.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HTH Kungens Kurva AB

Placering

Huddinge

Dela jobbannonsen

Anmäl annons