Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kalkylator VS

Solid VVS i Sverige AB · Sigtuna · Ansök senast 28 sep. (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

I rollen som kalkylator arbetar du primärt med kalkylering avseende VS-projekt, du är med hela resan i från kalkylering och projektplanering till leverans. Dina arbetsuppgifter kommer att bl.a. bestå av:
  • Anbudskalkyler
  • Projektkalkyler, efterkalkyler
  • KMA-arbete
Solid VVS har många spännande uppdrag i Stockholm-Uppsala området och som Kalkylator är du en viktig del av vårt team. Du har teknisk kompetens och gillar att ha många bollar i luften, samtidigt som du är strukturerad och är en smidig samarbetspartner.

Är du yrkesskicklig, prestigelös och gillar att samarbeta? Då är det dig vi söker!
Vi erbjuder möjligheten att delvis arbeta på distans om det är så att du bor lite för långt bort ifrån Sigtuna kommun för att pendling ska kännas bekvämt varje dag.

Vem är du?
Du kan vara utbildad VVS-montör, utbildad VVS-Ingenjör eller har liknande utbildning/erfarenhet, och vill nu ta dig an rollen som VS-kalkylator. Det krävs att har du tidigare erfarenheter av kalkylering, kalkylprogram samt att det är meriterande att ha arbetat med Kvalitets- och miljöarbete.

Du är välorganiserad, noggrann och effektiv. Du är också engagerad, samarbetsvillig och förtroendegivande. Du trivs med att arbeta på ett strukturerat arbetssätt och är uthållig.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan med bifogat cv mailar du till: jesper@solidvvs.se

Frågor: kontakta Jesper Hult: 073 561 5942

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Solid VVS i Sverige AB

Placering

Sigtuna

Kontaktperson

Jesper Hult

0735615942