Just nu söker vi CNC operatörer/svarvare till kund i Kungsör

Arena Personal · Kungsör

·

Ansök senast 31 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu personal med erfarenhet inom skärande bearbetning, gärna kunskaper av mätning och programmering.
Jobbet innefattar olika arbetsuppgifter såsom programmering, riktningsläsning och mätteknik.

Tillverkningen sker mestadels mot order & enstyckstillverkning är vanligt förekommande.
Personen vi söker skall programmera, ställa, kompensera, mäta, och kontrollera detaljerna. Mycket eget ansvar läggs på operatörerna & man får vara delaktig från ax till limpa i produktion.

Dagtidsarbete men skiftarbete kan förekomma vid behov.

Din profil

Du som söker skall inneha:
  • Teknisk utbildning med inriktning mot CNC
  • Som person är du strukturerad, noggrann, driven, flexibel, behärskar svenska i tal/skrift
  • Flerårig erfarenhet från verkstadsarbete, gärna inom skärande bearbetning
  • Du har goda ställkunskaper samt erfarenhet av ISO-programmering
  • Du är självgående när det kommer till att ställa, rigga, mäta och göra program efter ritning
  • Meriterande med tidigare arbete i manuella svarv- & fräsmaskiner
  • Materialkunskaper är meriterande
Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Arena Personal

Placering

Kungsör

Kontaktperson

Peter Frisk

016142800