Jobbsafari är en del avschibsted logo

Juristkompaniet i Sundsvall söker jurist

Juristkompaniet i Sundsvall söker jurist

Juristkompaniet i Sundsvall · Sundsvall · Ansök senast 12 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Juristkompaniet i Sundsvall är en juristbyrå med specialistkompetens inom framför allt ekonomisk familjerätt. Vi levererar högkvalitativ och specialiserad juridisk rådgivning till våra kunder.

Juristkompaniet är en expansiv kedja som har kontor i Sundsvall, Östersund, Skellefteå och Hudiksvall och öppnar inom kort även i Umeå. På kontoret i Sundsvall har vi för närvarande fyra jurister och en boutredare, och dit söker vi nu en ny jurist.

Vi vill att vår nya medarbetare är strukturerad och noggrann samt har goda sociala färdigheter. Du får också gärna vara en resultatinriktad person som trivs med att arbeta mot individuella och kollektiva mål.

Juristexamen är ett krav medan praktisk erfarenhet av familje- eller processrätt eller relevanta fördjupningskurser är meriterande. Vår arbetsplats är förhållandevis liten och därför fäster vi väldigt stor vikt vid personkemi.

Som jurist hos Juristkompaniet har du mycket kundkontakt. Du gillar att träffa nya människor och du är lösningsorienterad. Vi träffar kunder i olika skeenden i livet och därför värdesätter vi social kompetens. Vi förväntar oss att du efter en tids introduktion kan arbeta självständigt och ansvara för egna kundärenden.

Vi arbetar inom flera olika rättsområden. Några vanliga ärendetyper hos oss är testamenten, framtidsfullmakter, äktenskapsförord, samboavtal, skuldebrev, gåvobrev, köpekontrakt, bodelningar, bouppteckningar, arvskiften m.m.

Vi kan erbjuda dig en trevlig och stimulerande arbetsmiljö med varierande och utmanande arbetsuppgifter. Du får en möjlighet att växa in i rollen som specialist och kan, när du känner dig redo, anta allt större utmaningar inom framför allt familjejuridiken.

Hos oss värderar vi lagkänsla högt och vägen från förslag till beslut är väldigt kort. Vi sätter ett stort värde i att de anställda ska ha en möjlighet att påverka sin arbetssituation. Du kan läsa mer om oss på juristkompaniet.com/sundsvall och få en mer personlig bild av kontoret på

Vi går igenom alla ansökningar löpande och uppmanar dig därför att söka så snart som möjligt.

Skicka din ansökan i form av CV, personligt brev, examensbevis ink. betyg samt övriga relevanta handlingar till sundsvall@juristkompaniet.com.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta sundsvall@juristkompaniet.com, vår kontorschef Maria Sundberg på 072-560 45 15 eller verksamhetsansvarig Emma Berg på 073-077 39 93.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Juristkompaniet i Sundsvall

Placering

Sundsvall

Kontaktperson

Juristkompaniet i Sundsvall AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons