Jobbsafari är en del avschibsted logo

Juristassistent till ledande advokatbyrå!

Juristassistent till ledande advokatbyrå!

Clevry · Stockholm · Ansök senast 1 aug.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vår kund är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer. Till deras kontor i centrala Stockholm söker vi en driven Juristassistent som värdesätter teamkänsla och en arbetsplats som präglas av professionalism och innovation i samtliga led. Vi arbetar med ett löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter

I rollen som Juristassistent kommer du att stötta en grupp jurister inom internationell privaträtt (IP) med varierande administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att få arbeta med IP-rättsliga tvister, avlasta i projekt samt ta fram underlag och bevis på intrång. Du kommer att arbeta i flertal processer samtidigt vilket ställer höga krav på flexibilitet och förmåga att prioritera. Detta är en bred roll där du får vara delaktig i många steg i stora spännande processer och ge avlastande service mot juristerna. Rollen innebär även en del kontaktytor internt såväl externt samt nära samarbete med processavdelningen.

Clevry ansvarar för rekryteringsprocessen men anställningen sker direkt hos vår kund och är inledningsvis ett års visstidsanställning. För rätt kandidat finns goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

Start: enligt överenskommelse

Arbetstid: 8-17


Din profil


I den här rollen är det dina personliga egenskaper som är viktigast för en framgångsrik matchning. Du är strukturerad, levererar med hög kvalitet och arbetar fokuserat med kundens behov i första rummet. Du uttrycker dig korrekt i tal och skrift på svenska såväl som engelska. Vidare har du tidigare arbetat i Office-paketet och är bekväm med samtliga program, främst Excel och Word. Du är van att arbeta i högt tempo med eget driv för att leverera bästa tänkbara slutresultat. För att trivas hos vår kund ser vi att du värdesätter professionalitet och engagemang på arbetsplatsen.

Vi ser att du som söker har en gymnasieexamen samt har arbetat med administration tidigare, gärna av komplex karaktär. Du har även i en tidigare roll arbetat fokuserat med service och kundbemötande. Du trivs med att arbeta i en miljö med högt tempo där du förväntas ta ansvar och där möjligheterna till utveckling är många.

Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och ser fram emot din ansökan!

Om oss

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clevry

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons